De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -

3 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet?

4 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28)

5 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28) wat is de kerk jou waard?

6 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28) wat is de kerk jou waard? kijk naar de kerk: Gods liefde en trouw!

7 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28) wat is de kerk jou waard? kijk naar de kerk: Gods liefde en trouw! God laat die liefde en trouw zien omdat: Hij aanbeden en geprezen wil worden

8 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28) wat is de kerk jou waard? kijk naar de kerk: Gods liefde en trouw! God laat die liefde en trouw zien omdat: Hij aanbeden en geprezen wil worden Hij ons wil bemoedigen

9 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
waarom kunnen ze dat niet? omdat Jezus zich voor de kerk prijsgaf (Efeziërs 5:25 en Handelingen 20:28) wat is de kerk jou waard? kijk naar de kerk: Gods liefde en trouw! God laat die liefde en trouw zien omdat: Hij aanbeden en geprezen wil worden Hij ons wil bemoedigen Hij ons wil leren dat de kerk heel kostbaar is

10 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Vraag en antwoord 1 Wat is uw enige troost in leven en sterven? Antwoord: Dat ik met lichaam en ziel, in leven en sterven, het eigendom ben, niet van mijzelf, maar van mijn trouwe Heiland Jezus Christus. Want Hij heeft met zijn kostbaar bloed voor al mijn zonden volkomen betaald en mij uit alle macht van de duivel verlost. Hij bewaart mij zo, dat zonder de wil van mijn hemelse Vader geen haar van mijn hoofd kan vallen, ja zelfs zo, dat alles dienen moet tot mijn heil. Daarom geeft Hij mij door zijn Heilige Geest ook zekerheid van het eeuwige leven en maakt Hij mij van harte bereid om voortaan voor Hem te leven.

11 De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Vraag en antwoord 1 Wat is de enige troost van de kerk, van het begin van de wereld tot aan het einde? Dat de kerk, plaatselijk en wereldwijd, van het begin van de wereld tot aan het einde, het eigendom is, niet van onszelf, maar van onze trouwe Heiland Jezus Christus. Want Hij heeft met zijn kostbaar bloed de prijs voor de kerk volkomen betaald, en haar uit alle macht van de duivel verlost. Hij bewaart de kerk zo dat zonder de wil van onze hemelse Vader geen steen uit haar muren vallen kan, ja zelfs zo dat alles dienen moet tot haar heil. Daarom geeft Hij ons door zijn heilige Geest ook zekerheid van het voortbestaan van de kerk, en maakt Hij ons van harte bereid voor Christus in de kerk te leven.


Download ppt "De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -"

Verwante presentaties


Ads door Google