De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de samenkomst

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de samenkomst"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de samenkomst

2

3 1 Johannes 3 13. Verwondert u niet, mijn broeders, zo u de wereld
haat.

4 14. Wij weten, dat wij overgegaan zijn
uit de dood in het leven, omdat wij de broeders liefhebben; die zijn broeder niet liefheeft, blijft in de dood. 15. Een ieder, die zijn broeder haat is een moordenaar; en u weet, dat geen moordenaar eeuwig leven blijvend in zich heeft.

5 16. Hieraan hebben wij de Liefde leren kennen, dat Hij (Jezus) Zijn leven voor ons heeft ingezet; ook wij behoren dan voor de broeders ons leven in te zetten.

6 17. Zo wie nu het goed der wereld
heeft en ziet zijn broeder gebrek hebben, en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de Liefde van God in hem ? 18. Mijn kinderen, laat ons niet liefhebben met het woord of met de tong, maar met de daad en in waarheid.

7 19. En hieraan kennen wij, dat wij uit
de waarheid zijn, en wij zullen onze harten zekerheid geven voor Hem. 20. Want indien ons hart ons veroordeelt, God is meerder dan ons hart, en Hij kent alle dingen.

8 21. Geliefden, indien ons hart ons niet veroordeelt, zo hebben wij vrijmoedigheid tegenover God; 22. En zo wat wij bidden, ontvangen wij van Hem, omdat wij ons aan Zijn geboden houden, en doen wat welgevallig is voor Hem. Geliefden

9 23. En dit is Zijn gebod, dat wij
geloven in de Naam van Zijn Zoon Jezus Christus, en elkaar liefhebben, zoals Hij ons geboden heeft. 24. En die Zijn geboden houdt, blijft in Hem, en Hij in hem. En hieraan weten wij, dat Hij in ons blijft, namelijk aan de Geest, Die Hij ons gegeven heeft.

10


Download ppt "Welkom in de samenkomst"

Verwante presentaties


Ads door Google