GLASTUINBOUW IN BEELD Hier volgen enkele algemene sheets + film met de ambities en cijfers van de glastuinbouw om het kader te schetsen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Basisboek Interviewen 3e druk 2012
Advertisements

PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
ontwerp - beheer - analyseer
“Hoe kom ik aan klanten?”
DUTCH FIELD MARKETING ASSOCIATION Inzendingspresentatie DFMA Awards 2012.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Green Farming Kenya Programma informatie Introductie Green Farming Kenya is een programma voor Nederlandse tuinbouw toeleveranciers die actief zijn in.
Ontdekzondag Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind.
M IJ N I M M E R S I V E S P A C E ( s y n o p s i s )
Boekbespreking Voorbeeld powerpoint.
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
Help! Verzuim voorkomen
Visie & Strategie.
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
M IJ N I M M E R S I V E S P A C E ( Scenario ). Beschrijf de wereld die je wilt maken Wat is jouw visie op die wereld? Wat wil je overbrengen? Maak je.
Visie & Strategie.
Solidariteit op onze school Enkele suggesties voor gesprek.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Solliciteren: wat wil ik?
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Keuzemodule Groen Ondernemen Coen van Wetering
Wat zijn volgens jou de meest in het oog springende innovaties die van invloed kunnen zijn op opleiden en een leven lang leren ? Welke bedreigingen en.
Les: Ondernemings plan LBB – Module Groen Ondernemen Coen van Wetering.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Werkgroep Communicatie/BioPassie Willemien van den Broek, WB.. Stylist Food Henk Gerben, consument Evelyn Muller, Estafette/Odin Daniëlle Schols, projectmanager.
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Kiezen voor keuzedelen
GROENTE EN FRUIT Elke dag eten we groente of fruit. Maar waar komt dit vandaan? Vandaag onderzoek jij waar onze appels en tomaten vandaan komen. Ook ontdek.
Workshop verkiezing student-ondernemer 2014 maart/april 2014 Albert Kraaij Kamer ST 3.77 Tel
Sterke Veenkoloniën door innovatie in de agrarische sector Eo Wijers-prijsvraag
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Stakeholderspresentatie Raamwerk voor ongeveer 12 slides.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Winkelstraat de Heurne
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
1. Wat gaan we vandaag doen ?
Luisteren en begrijpen
Spreekbeurt in groep 8 Hoe pak je het aan?.
‘Aan de slag met ouders als onmisbare partner’
Commercie en dienstverlening
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Havo-4 Les 1 Wie ben ik? Keuzebegeleiding.
Aantrekkelijk formuleren
Een product of dienst verkopen
Voorlichting BPV leerjaar 1
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Rekenontmoeting Scalda MBO en VMBO
Binnenkort start hier het webinar Facebook Marketing voor je groep - Deel II: ‘Je Scoutinggroep op Facebook’
Voorjaarssale met Fabrikam
Schrijven 4.3 Formuleren en stijl 1.1
Bedrijfsnaam Producten en services
Verzin een korte opvallende titel
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Welkom bij het leernetwerk Ouderen in het Vizier!
Toekomstvisie Scouting Nederland
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Ondernemen in de Toekomst 15 december 2009 Ron Methorst Arni Janssen
Examen SPL kerntaak 1 Periode 7 Marketing.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Inspelen op Innovaties
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Reflectie over leren Naam vak.
waar / niet waar: VROEGER HAD JE OOK ZTRINGZ IN REGENBOOG-KLEUREN
<naam bedrijf> & <naam school>
Waarderende benadering
Common Variable Immuno Deficiency
Transcript van de presentatie:

GLASTUINBOUW IN BEELD Hier volgen enkele algemene sheets + film met de ambities en cijfers van de glastuinbouw om het kader te schetsen.

GLASTUINBOUW IN BEELD Link naar het filmpje van Voorwaarts Mars is hieraan gekoppeld: https://www.youtube.com/watch?v=jdEnAywteb8

KIJK DIT IS GLASTUINBOUW Kort wat cijfers in beeld, zodat de scholieren een beeld krijgen van de omvang van de sector.

AMBITIES VAN DE GLASTUINBOUW De toekomst ambities van de glastuinbouw. Nog kort info aan toevoegen: Goed werkgeverschap: in 2040 staat de glastuinbouw bekend als een aantrekkelijke werkgever. We bieden de mensen kansen om breed inzetbaar te zijn. Klimaat Neutrale Kas: in 2040 is de NL Glastuinbouw klimaatneutraal Gezonde Gewas: in 2030 telen we in een biologisch ecosysteem nagenoeg zonder emissie in het milieu de meest gezonde groenten, bloemen en planten. Waterefficiënte kas: in 2027 hebben alle glastuinbouwbedrijven hun waterkringloop gesloten.

[Beyond Chrysant Vanaf deze pagina begint het bedrijfsgedeelte. Ter illustratie heb ik gekozen voor een willekeurige bedrijfsnaam van een deelnemer. De tekst kan eenvoudig worden aangepast.

BEYOND CHRYSANT IN BEELD Hier kan een bedrijfsfilmpje worden getoond als het bedrijf dit heeft.

KIJK DIT IS BEYOND CHRYSANT HISTORIE AMBITIES AVISIE Start het verhaal over jouw bedrijf met een korte geschiedenis, waar komt het bedrijf vandaan, ga vervolgens in op de ambities en de visie die het bedrijf heeft op de toekomst. Gebruik eventueel vervolgsheets voor het invoegen van foto’s en ander materiaal. Heb je een kort omschreven visie, zet deze dan op de powerpoint. Gebruik hierbij a.u.b. zo weinig mogelijk woorden op één sheet, in voor jeugd begrijpbare taal.

KASSENBOUW NIEUWE MARKTEN WIJ VEROVEREN DE WERELD KASSENBOUW NIEUWE MARKTEN

SALES MARKETING TRENDS KIJK ZO DOEN WIJ DAT Vertel hier naar welke landen jouw product wordt geëxporteerd, iets over jouw marketing-aanpak, wie is jouw meest bijzondere klant ooit geweest, welke trends hebben invloed op jouw afzet en hoe ga je daarmee om…. Welke merken kent het bedrijf, op welke marktsegmenten is jouw product gericht...

KLIMAATNEUTRAAL IN 2040 WARMTEROTONDE ZUID-HOLLAND AARDWARMTE HOE HELPEN WIJ HET KLIMAAT? KLIMAATNEUTRAAL IN 2040 WARMTEROTONDE ZUID-HOLLAND AARDWARMTE Hier kan je het filmpje over de Warmterotonde Zuid-Holland laten zien: https://youtu.be/R2G_ci3bwOs

ONTWIKKELING 1 ONTWIKKELING 2 KIJK ZO DOEN WIJ DAT ONTWIKKELING 1 ONTWIKKELING 2 ONTWIKKELING 3 Benoem hier maximaal drie innovaties op jouw bedrijf waarmee je stappen hebt gezet rondom energiebesparing en - verduurzaming

BIOLOGIE IPM BIODIVERSITEIT WIJ ZORGEN VOOR DE NATUUR BIOLOGIE IPM BIODIVERSITEIT

ONTWIKKELING 1 ONTWIKKELING 2 KIJK ZO DOEN WIJ DAT ONTWIKKELING 1 ONTWIKKELING 2 ONTWIKKELING 3 Vertel hier hoe jouw product wordt geteeld. Je kunt iets vertellen over de biologie, het scouten, sterkere planten, proeven die worden gedaan etc.

WIJ ZORGEN VOOR ONZE MENSEN

HR-BELEID PERSONEELSACTIVITEITEN KIJK ZO DOEN WIJ DAT HR-BELEID PERSONEELSACTIVITEITEN STAGES Vertel hier zaken over jouw HR-beleid. Hoe is dat georganiseerd. Bij wie kan een scholier in gesprek als hij of zij toch eens na wilt denken over een verdere toekomst bij dit bedrijf of een passende vervolgopleiding. Bieden jullie stages aan binnen het bedrijf voor scholieren?

Vul aan en voeg toe

Vul aan en voeg toe

INSTA: GO GO GREENHOUSE