De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontdekzondag 2011. Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontdekzondag 2011. Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind."— Transcript van de presentatie:

1 Ontdekzondag 2011

2 Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind.

3 Zie… voor wie jij met jouw gaven van betekenis kunt zijn én zie de talenten van jouw bijzondere broers en zussen.

4 Ontdek… hoe rijk je samen bent!

5 Een mooi beeld om de liefde en zorg voor elkaar te typeren. Dit Koningskind ondersteunt gemeenten om met alle leden lichaam van Christus te zijn.

6 Wij kunnen u daarbij helpen. Bijvoorbeeld door samen: een voorlichtingsavond te verzorgen in uw gemeente over uw handicap of dat van uw kind; toerustingsavonden te organiseren voor jeugdleiders, catecheten en ambstdragers over bv. geloof en autisme; een sociaal netwerk op te zetten rondom broers en zussen met een beperking of; in gesprek te gaan over uw persoonlijke vragen met betrekking tot het leven met een beperking.

7 Wilt u meer weten? Benader de contactpersoon van dit Koningskind in uw gemeente. Op onze website www.kijkzieontdek.nl vindt u veel materiaal en tips om de integratie van mensen met een beperking in gemeenten te bevorderen.www.kijkzieontdek.nl Neem contact op met onze regioconsulenten voor persoonlijk advies. Ga hiervoor naar onze site: www.ditkoningskind.nl. www.ditkoningskind.nl


Download ppt "Ontdekzondag 2011. Kijk… naar de leden van je gemeente als een moeder naar haar kind."

Verwante presentaties


Ads door Google