De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Commercie en dienstverlening

Verwante presentaties


Presentatie over: "Commercie en dienstverlening"— Transcript van de presentatie:

1 Commercie en dienstverlening
Sectorwerkstuk Commercie en dienstverlening

2 De leerling geeft voor minimaal 5 modules aan wat hij/zij gedaan heeft en wat hij/zij ervan geleerd heeft.

3 Omschrijf bij minimaal 5 modules wat je sterke en zwakke kanten waren
Omschrijf bij minimaal 5 modules wat je sterke en zwakke kanten waren. (organisatorische, inzichtelijke of persoonlijkheidskenmerken benoem je hier)

4 De leerling geeft van 1 module aan waarom deze het meest waardevol was voor hem/haar en legt uitgebreid uit waarom dit zo was.

5 Zorg dat je ook de vakinhoudelijke zaken goed bespreekt in je presentatie.
Commercie en Dienstverlening Hoe komt de hygiëne, het plannen en organiseren naar voren. Noem een aan aantal beroepen die horen bij toerisme en/of recreatie. Wat laten ze zien van marketing en presentatie. Dienstverlening en Technologie De leerling is in staat het belang van technologie in de zorg te benoemen De leerling herkent en benoemt de toenemende zorgvraag voor ouderen. De leerling is in staat een mening te formuleren over de inzet van technologische ontwikkelingen voor de zorg in de toekomst Technologie en Commercie De technieken die gebruikt zijn bij het vervaardigen van het werkstuk De samenwerking binnen de projectgroep De beroepen die aansluiten bij de technieken die gebruikt zijn

6 Een hyperlink maak je door: De url van je portfolio te kopiëren
Deze in de PowerPoint plakken en selecteren Klik op rechtermuisknop en hyperlink aanklikken Adres in onderste balkje kopiëren Bovenste naam veranderen in Portfolio portfolio Foto van jezelf tijdens isp niet vergeten

7 1 dia moet je zo instellen dat de plaatjes en teksten automatisch in de diavoorstelling naar voren komen. Dit doe je in de balk animaties. Minimaal twee plaatjes en twee zinnen die op verschillende wijze in de dia komen.

8 Een muziekbestandje toevoegen doe je als volgt
- Bij invoegen op audio klikken, - muziek kiezen uit je bestand, - op het muziekicoontje klikken - dan in de balk afspelen het bestandje bijknippen - automatisch afspelen bij starten instellen.

9 Klik in de balk invoegen op het symbooltje video, kies voor video uit bestand.
Kies voor een filmpje dat je op jouw computer hebt opgeslagen en voeg deze in.

10 In je afsluitende dia vertel je waarom je kiest voor je vervolgopleiding, leg dit uit met jouw persoonlijkheidskenmerken.

11 Succes


Download ppt "Commercie en dienstverlening"

Verwante presentaties


Ads door Google