De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen."— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Je gaat het product presenteren voor de klas. Gebruik zo min mogelijk tekst en veel foto’s

2 Inleiding Uitleg De PowerPoint Wat moet er allemaal in je Powerpoint
Presenteren Punten telling Vragen

3 Het product mag alles (wat eetbaar is) zijn
Het product mag alles (wat eetbaar is) zijn! overleg je gekozen product met de docent Denk aan! Zuivel, groente, fruit, vlees, vis, gevogelte, eetbare insecten, eetbare bloemen, cress. Kies een product wat je lekker of interessant vindt

4 De PowerPoint Begin met een voorpagina met je naam en een foto.
Pagina 2 is een inleiding. Elk punt staat voor een pagina met daarin een kop (korte beschrijving van de pagina) Zie de rest van de pagina’s in de volgende sheet. Voeg op elke pagina minimaal 1 foto Speel met de verschillende animaties, lettergrote, overgangen en ontwerpen die boven in het balkje staan.

5 Wat moet er allemaal in je PowerPoint
Voorpagina Inhoud Je product Waarom dit product. Waar komt het product vandaan. Geschiedenis van het product. Hoe groeit of leeft het product Welk deel is het product van of in welk seizoen kan je aan het product komen Wat kan je er mee maken (recept) Vragen?

6 Manieren van presenteren
PowerPoint voor de klas presenteren PowerPoint inleveren en presentatie filmen en op YouTube laten zien Prezi Andere manier van presenteren.

7 je kunt 100 punten (een 10) halen voor…..
10 Inhoud 10 Reden waarom dit product. 10 Waar komt het product vandaan. 10 Geschiedenis van het product (bij dieren uitleg rassen/soort). 10 Hoe groeit of leeft het product 10 Welk deel is het product van of in welk seizoen kan je aan het product komen 10 Wat kan je er mee maken (recept 30 Manier van en de presentatie

8 Zijn er nog vragen ?


Download ppt "Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen."

Verwante presentaties


Ads door Google