De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reflectie over leren Naam vak.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reflectie over leren Naam vak."— Transcript van de presentatie:

1 Reflectie over leren Naam vak

2 Doel Geef het doel van deze evaluatie op. Notities voor presentator:
Waarom deel je deze evaluatie? Vindt deze evaluatie plaats aan het einde van de periode of het project? Deel je deze evaluatie op het moment dat je een gesteld leerdoel hebt bereikt? Vindt deze evaluatie plaats aan het einde van het vak? Geef je doel voor deze evaluatie op, of wat je met de leerervaring of het leerdoel wilt bereiken. Beschrijf je doel duidelijk en specifiek.

3 [Voeg een afbeelding toe die aantoont wat je hebt geleerd]
Wat heb je geleerd? Geef hier op wat je hebt geleerd [Voeg een afbeelding toe die aantoont wat je hebt geleerd] Notities voor presentator: Beschrijving van wat je hebt geleerd, in je eigen woorden, op één dia. Voeg ook informatie over het onderwerp toe Het kan handig zijn om hier informatie over het onderwerp toe te voegen. Vertel het verhaal van je leerproces. Zoals bij elk verhaal, moet je verhaal bestaan uit een begin, middenstuk en einde. Aan de andere kant kun je een afbeelding toevoegen die aantoont wat je hebt geleerd. Gebruik gerust meerdere dia's om je leerproces te evalueren. Het kan handig zijn om een video van je leerproces toe te voegen.

4 Hoe ben je te werk gegaan?
01 02 03 04 [Tekst] Notities voor presentator: Wat dacht je voordat je begon? Tegen welke struikelblokken ben je tijdens het proces op gelopen? Hoe heb je deze problemen opgelost? Welke afbeeldingen kun je toevoegen die je leerproces verduidelijken? In deze SmartArt-graphic kun je afbeeldingen en tekst toevoegen die je proces weergeven. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan moet een combinatie van foto's en woorden perfect zijn om je evaluatie te presenteren. Klik op Invoegen > SmartArt om deze afbeelding te wijzigen, of selecteer de afbeelding en gebruik het contextmenu Ontwerpen om de kleuren te wijzigen. Gebruik gerust meerdere dia's om je leerproces te evalueren. Het kan handig zijn om een video van je leerproces toe te voegen. Hoe ben je te werk gegaan?

5 Urgentie Relevantie Significantie Notities voor presentator:
Wat was er belangrijk aan dit leerproces? Hoe is dit relevant voor het vak, jezelf of de maatschappij? Waarom is dit belangrijk? In deze SmartArt-graphic kun je afbeeldingen en tekst toevoegen die je proces weergeven. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan moet een combinatie van foto's en woorden perfect zijn om je evaluatie te presenteren. Klik op Invoegen > SmartArt om deze afbeelding te wijzigen, of selecteer de afbeelding en gebruik het contextmenu Ontwerpen om de kleuren te wijzigen.

6 Wat zijn je vervolgstappen?
2 1 3 4 Notities voor presentator: Welke stappen zul je nemen als gevolg van dit leerproces? Heb je van fouten geleerd? Hoe zul je zaken daardoor anders aanpakken? Welk advies zou je anderen meegeven zodat ze van jouw ervaringen kunnen leren? Hoe zou je aan mensen op straat vertellen wat je hebt geleerd? Enkele voorbeelden van vervolgstappen: Nadat ik m'n eerste overtuigende presentatie heb gegeven, overweeg ik om lid te worden van het debatteerteam. Nadat ik m'n eerste film heb gemaakt, overweeg ik om hem in te sturen bij een filmfestival op school of in de buurt. Nadat ik kennis heb gemaakt met deze vakdeskundige, wil ik informatie opzoeken over dat vakgebied, omdat het me erg leuk lijkt. In deze SmartArt-graphic kun je afbeeldingen en tekst toevoegen die je proces weergeven. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan moet een combinatie van foto's en woorden perfect zijn om je evaluatie te presenteren. Klik op Invoegen > SmartArt om deze afbeelding te wijzigen, of selecteer de afbeelding en gebruik het contextmenu Ontwerpen om de kleuren te wijzigen. Gebruik gerust meerdere dia's om je vervolgstappen te delen. Het kan handig zijn om video's toe te voegen die je boodschap overbrengen.

7 Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon
Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon


Download ppt "Reflectie over leren Naam vak."

Verwante presentaties


Ads door Google