THE TYLER GROUP drugs-naar-banken-voor-het-web-blijft-de-strijd- over-verordening/

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
De Opstand Albert van der Kaap.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Public Design. Museumplein, 8 november In de nacht van 7 op 8 november is door een nog onbekend iemand het museumplein onder handen genomen. Het lijkt.
De beroemdste persoon die er is …
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Opvattingen en initiatieven t.a.v. schoon, heel en veilig
Extra ondersteuning voor leesvaardigheid
Beelden storm.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Een project waar de zon altijd schijnt Nicoline Mulder & Fokke Wijnstra.
Onderwerpen: Veranderingen: Individuele verantwoordelijkheid en het individueel gedragen van Mensen Continuïteit: wat bleef hetzelfde bij groeps- en individueel.
Principes Mor.Ver: Morele Verantwoordelijkheid  Vrije Wil (geen VW  geen MV) PAM: Vrije wil  Alternatieve Mogelijkheden (geen AM  geen VW) DET:
Peer To Peer file sharing Koen Houben HI1F. Wat is p2p file sharing Bij peer to peer file sharing komt het erop neer dat je bestanden kan uitwisselen.
Woord van Leven November 2009.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
WONDERVOL LEVEN Muziek: Lara Fabian.
EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:
Het socialisme Paragraaf 7..
Moraliteit Les 2 Ethiek – Moraliteit – Les 2 Datum:
Godsdienst.
Ik ben Alice Jan Simoen Ellen De Bie.
Verslavingsproblematiek: cannabis
Het belang van een structurele aanpak. De rol van de overheid  Doel: vooropstellen van mentaliteitsverschuiving  Taak van het sociaal werk + de overheid.
Autisme en intelligentie
Het Potlood.
Versus Wilde Ganzen – Nicole Hoeve – Paul Oudshoorn – Aimee Saers – Ingrid Schermers.
Aanvaard dat alles wat leeft, ook naar vrijheid streeft.
Hoofdstuk 11 Vrij kapitaalverkeer. (2/14) Het vrije kapitaalverkeer (inclusief het vrije betalingsverkeer) wordt gewaarborgd door artikel 56 van het Verdrag:
H7:§ 2:p164-6 Rationeel optimisme Onderzoekers (lees: Verlichters) in de 18e eeuw vormen een andere visie op onderzoek en kijk op de wereld Met verstand.
Het is volbracht … Tegen zombies & plaaggeesten ! - VYA 18 mei
1. Jezus verhoogd Aan Gods rechterhand
De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,
OORLOG IN VIETNAM. ACHTERGROND Het midden van de 20e eeuw stond in het teken van de opkomst van grote mogendheden: de Verenigde Staten en de Sovjet Unie.
Quiz Start.
Verlangen naar licht.
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Hoe brei een team?.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
H4:§ 6:p79 Rationeel optimisme Onderzoekers (lees: verlichters) in de 18e eeuw vormen een andere visie op onderzoek en kijk op de wereld Met verstand Benaderen.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Slot 4Hc.
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Wat is de zin van het leven?
Cannabis en verslaving: misverstanden en feiten
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Onze doelen en visie in beeld
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Hoe werkt de maatschappij? Is deze maakbaar? Hoe beïnvloed je de economie?
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
Wetenschappelijke Revolutie, Verlichting en Franse Revolutie
Mens- en wereldbeelden van verklaringsmodellen van armoede en van samenlevingsmodellen. Peter De Burghgraeve 5 TSO.
30De democratische revoluties in westerse landen met als gevolg discussies over grondwetten, grondrechten en staatsburgerschap 36De opkomst van de politiek-maatschappelijke.
TRANSACTIONELE ANALYSE Kwaliteit van de hulpverleningsrelatie.
De domeinen & Niveau bij ABB.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
1)Wat is de duurzaamheidsdiscussie? 2)Kloppen de aannames achter deze discussie? 3)Wat betekent dat voor ons denken (en doen)? Bekijk de dia’s later op.
 - Inleiding  - Monotheisme  - Twee Naturen  - Als Rechter  - Als Verlosser  - Als Mens, Leraar en Vriend  - Als Idool.
Hoofdstuk 5: Lastige gesprekken met individuele studenten.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Strijdmakkers « En Hij stelde er twaalf aan, opdat zij met Hem zouden zijn en opdat Hij hen zou uitzenden om te prediken. » (Marcus 3: 14)
Opvoeden praktisch bekeken Bieke Van Severen 1BaO C SADAN-Opdracht.
Onderwijs met Rap: Hip-Hop Headlines. ‘We starten de Week in Rap september vorig jaar te helpen studenten krijgen aangesloten op actuele gebeurtenissen’
THE TYLER GROUPTHE TYLER GROUP│Marihuana in Colorado en Washington uitverkoop
Leesvaardig Examentraining.
Durf te kiezen, durf te verliezen – je bent rijk in Christus.
Transcript van de presentatie:

THE TYLER GROUP drugs-naar-banken-voor-het-web-blijft-de-strijd- over-verordening/

Van drugs naar banken voor het web blijft de strijd over verordening Deregulering geeft mensen een excuus om afzien van na te denken over iemand anders dan zichzelf. Dat is het laatste wat dat we nodig Peter Mandelson deze week voorgesteld dat hoe “we come te pakken met het feit dat het internet is het geven van toegang van het publiek aan onbevestigde, onverteerd en onbemiddelde nieuws, alles in naam van vrijheid van meningsuiting, een van de belangrijkste kwesties van de 21ste eeuw wordt”.

Zijn opmerkingen werden veroorzaakt door de publieke verontwaardiging over de zon publicatie van naakt foto’s van Prins Harry, nadat ze al beschikbaar op het internet waren, te worden bekeken door iedereen in Groot-Brittannië die wilde kijken. Hij heeft een punt. Maar het is een veel bredere punt dan hij het acht van. Het web heeft filosofisch, gewoon het long-running en zinloze pseudo-battle die libertarisme v autoritarisme is geïntensiveerd.

In de afgelopen decennia, hebben libertarian argumenten bereikt hun meest concrete succes in de economie. Deregulering en de ontspannen aanvaarding van mensen steeds stinkend rijk werden ondersteund door de commissarissen Mandelson en arbeid. Inderdaad, Mandelson de zorgen over de gedereguleerde internet zijn grotendeels gericht op het verlies van winst aan de traditionele media die heeft volgde. Het lijkt erop dat de Mandelson indachtig deregulering is goed als het leidt tot winst, en slecht als het vernietigt winst. En niet alleen in de Mandelson gedachten – velen hem eens.

Mandelson de opmerking illustreert een veronderstelling dat is in grote lijnen geabonneerd, maar zelden rechtstreeks vermeld. Dat winstgevendheid een maatregel van de moraal is. De reden die dit idee is zelden stemhebbend hardop, zelfs door zijn meest fervente gelovigen, is omdat de absurditeit dan duidelijk is te zien. Maar het is precies het argument kanselier George Osborne wordt herhaald wanneer hij nog eens benadrukt dat verdere belastingen op de stinkend rijk zal rijden “degenen die welvaart genereren”, degenen die welvaart genereren wordt inherent goed, in zowel de moraal en de praktische zin.

Ik zat te denken over deze kwesties eerder in de week, in het licht van een nieuwe Tyler groep Hand en hamer verslag suggereert dat onder-18s die roken van cannabis permanent beschadigen hun IQ. De markt in recreatieve drugs is, natuurlijk, volledig niet- gereglementeerde, illegaal. Toch is het zeer winstgevend ook, dus het bloeit, de illegaliteit toe te voegen een glans van extra attractie voor risico-liefhebbers (waaronder jonge mensen), die waarschijnlijk zijn te willen proberen drugs.

Het feit dat er een dringende biologische reden waarom tieners in het bijzonder moeten worden beschermd tegen gebruik van cannabis zou moeten zijn een sterk argument voor het toestaan van verantwoordelijk volwassen cannabis-gebruikers toegang hebben tot een juridische markt. Dit zou de illegale markt minder pervers glamoureuze, evenals kleinere, en daarom gemakkelijker maken aan de politie. Geen twijfel, zal het tegenovergestelde argument blijven heersen, echter met volwassen gebruikers waarschijnlijk zelfs meer hartstochtelijk worden gezien als The Problem, voor de ondersteuning van een illegale markt die kinderen in gevaar (onder de vele functies van uitbuiting en barbaarse) brengt. Die gebruikers, op zijn beurt, zal afnemen om hun gewoonten te veranderen als ze kwalijk wetten die zo ernstig de keuzes van hun persoonlijke leven beperken. Libertariërs versus authoritarians – het is ingewikkeld.

Alle verordening kan contraproductief zijn wanneer toegepast zonder gedisciplineerd en consensuele gedachte over wat het is er om te bereiken voor de samenleving als geheel. Het is veel belangrijker voor wil worden grondig begrepen dan voor procedures die moeten worden slaafs gevolgd. De laatste cursus onderdrukt individuele gedachte, betrokkenheid en verantwoordelijkheid, dat is precies wat is zo weerzinwekkend over autoritarisme. Deregulering, maar-geeft zoals we in de bancaire sector zagen, nu met het internet zien, en blijven om te zien in de markt voor illegale drugs-mensen een excuus om afzien van gedisciplineerde denken over iemand anders dan zichzelf, die is ook verwerpelijk zijn. Beide uitersten verlichten mensen van hun verantwoordelijkheid om na te denken over de bredere gevolgen van hun acties. En dat is het laatste wat de mens nodig hebben.