De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:

Verwante presentaties


Presentatie over: "EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:"— Transcript van de presentatie:

1 EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem: "waarom besteedt je zoveel tijd hieraan?“ En de Heer antwoordde": "Heb je mijn blad met vereisten voor haar gezien ?

2 “Ze moet volledig wasbaar zijn, maar niet van plastic, meer dan 200 beweegbare onderdelen hebben, allemaal inwisselbaar, en in staat zijn te functioneren met wat voor dieet dan ook, een schoot hebben waar 4 kinderen tegelijkertijd kunnen plaatsnemen, een kus hebben die van een geschaafde knie tot een gebroken hart kan helen en ze zal alles doen met slechts 2 handen".

3 De engel verwonderde zich over de eisen.
" Met enkel 2 handen - onmogelijk! “ En dit is slechts het standaardmodel? Het is teveel werk voor één dag. Wacht tot morgen om haar af te maken."

4 Dat zal ik niet doen, protesteerde de Heer,
“Ik ben zo dicht bij het voltooien van deze creatie die mijn eigen favoriet is. Ze kan zichzelf al verzorgen als ze ziek is en meer dan 18 uur per dag werken. De engel kwam naderbij en raakte de Vrouw aan.

5 "'Maar je hebt haar zo zacht gemaakt, Heer".
" Ze is zacht, zei God, "maar ik heb haar ook sterk gemaakt. Je hebt geen idee wat ze allemaal kan verdragen en bereiken". "Zal ze in staat zijn te denken?"vroeg de engel."   God antwoordde:"Niet alleen zal ze in staat zijn te denken, maar ook te redeneren en te onderhandelen". "

6 "Heer, het lijkt erop dat dit model een lek heeft...
De engel merkte toen iets op en met zijn hand raakte hij de wang van de vrouw aan…. "Heer, het lijkt erop dat dit model een lek heeft... Ik zei je toch dat je probeert te veel dingen in haar te stoppen.“ “Dit is geen lek ...het is een traan," corrigeerde de Heer hem. “Waarvoor dient de traan?"vroeg de engel.

7 En God zei:  " De tranen zijn haar manier om haar geluk, haar lijden, haar teleurstelling, haar liefde, haar eenzaamheid, haar droefheid en haar trots uit te drukken". Dit maakte veel indruk op de engel "Je bent een genie, Heer, je hebt aan alles gedacht. De vrouw is werkelijk wonderbaarlijk".

8 Dat is ze! De vrouw heeft krachten die de mannen verbazen.
Ze verdraagt moeilijkheden, draagt grote lasten, maar kent geluk, liefde en tevredenheid. Ze lacht wanneer ze wil schreeuwen. Zingt wanneer ze wil huilen. Huilt wanneer ze gelukkig is en glimlacht als ze nerveus is.

9 Ze vecht voor waar ze in gelooft. Ze biedt het hoofd aan onrecht.
Ze accepteert geen  ' nee ' als antwoord als ze denkt dat er een betere oplossing is. Ze ontzegt zich zaken zodat haar familie ze kan hebben en gaat naar de dokter met een vriendin die bang is om te gaan. Ze heeft onvoorwaardelijk lief.

10 Ze is gelukkig bij het horen over een geboorte of bruiloft.
Ze huilt wanneer haar kinderen succes hebben en ze verblijdt zich als hun vrienden prijzen winnen. Ze is gelukkig bij het horen over een geboorte of bruiloft.

11 Haar hart breekt als een vriendin sterft en ze lijdt bij het verlies van een geliefde, maar ze is sterk wanneer ze denkt dat ze reeds geen kracht meer heeft. Ze weet dat een kus en een omhelzing een gebroken hart kunnen helpen helen.

12 Dat ze vergeet hoe waardevol ze is!!!
Echter er zit één fout in de vrouw: Dat ze vergeet hoe waardevol ze is!!!

13 Stuur dit naar je vriendinnen om ze eraan te helpen herinneren hoe geweldig ze zijn…..
en ook aan de mannen die je kent, want af en toe is het nodig dat we het ze in herinnering brengen.


Download ppt "EEN FOUT IN DE VROUW Toen God de Vrouw schiep, was hij bezig aan de zesde dag van de schepping, en aan het overwerken. Een engel verscheen en zei Hem:"

Verwante presentaties


Ads door Google