De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Public Design. Museumplein, 8 november In de nacht van 7 op 8 november is door een nog onbekend iemand het museumplein onder handen genomen. Het lijkt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Public Design. Museumplein, 8 november In de nacht van 7 op 8 november is door een nog onbekend iemand het museumplein onder handen genomen. Het lijkt."— Transcript van de presentatie:

1 Public Design

2 Museumplein, 8 november In de nacht van 7 op 8 november is door een nog onbekend iemand het museumplein onder handen genomen. Het lijkt erop dat de ‘kunstenaar/actievoerder’ de aandacht wil trekken. Hij maakt zich zorgen of het wel goed gaat met toekomst van Amsterdam. Hij laat duidelijk zien wat er allemaal zou kunnen gebeuren. De politie denkt aan een milieuactivist. Lees verder

3

4

5

6

7

8 Onze gedachte Public space: ‘het museumplein’.

9 Issue: Milieu mi·li·eu (het ~, ~s) 1 maatschappelijke, culturele, religieuze kring waarin iem. verkeert => midden, wereldje 2 [biol.] het leefklimaat van mens, dier en plant => omgeving 3 de onderwereld mi·li·eu- 1 het leefklimaat van mens, dier en plant betreffend Het milieu in algemene zin is de omgeving waarin iemand of iets leeft.

10 Design strategie Refresh

11 Waarom is het urgent? Slecht milieu met als gevolg dat de natuur veranderd. Een natuurramp kan je niet overleven, wel voorkomen.

12 Er iets aan doen? Bewust worden van je eigen leefomgeving en realisatie wat je precies wel en niet kan doen

13 Wie wil je er het liefst mee bereiken? Iedereen. We willen dat mensen bewuster worden van de omgeving waar ze in wonen. Hoe maken we dit kenbaar: Laat de gevolgen zien. Laat mensen onder ogen komen waarom het milieu belangrijk is. De gevolgen van een slecht milieu zijn niet te overzien!

14 Wat heb ik gedaan: -De visual van het Van Gogh museum veranderd -Deelopdrachten/teksten uitgeschreven voor de weblog. http://publicspaceinvaders.blogspot.com/ -Nieuwsartikel gemaakt voor Het Parool. -Presentatie


Download ppt "Public Design. Museumplein, 8 november In de nacht van 7 op 8 november is door een nog onbekend iemand het museumplein onder handen genomen. Het lijkt."

Verwante presentaties


Ads door Google