Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Gezegend wie op God vertrouwt
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Wat heb u er nu aan, dat u dit alles gelooft?
Christengemeenschap De Goede Herder
Welkom! elukkig ereformeerd.  voor jezelf bedenken  roept u maar! Wat is nou ‘typisch gereformeerd’?
De allergrootste liefde
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Welkom.
Christen God Relaties Geloof Werk Bidden Tijd Bijbellezen Geld kerk
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
God en ons.
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Efeziërs 1:1-14.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Tellen onze goede werken mee?
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Van boven bekeken – 4 – 27 oktober Van b0ven bekeken … Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn.
Godsdienst.
Onze Vader in de hemel.
GOED NIEUWS.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
In deze presentatie staan beide.
Wie is God? Kun je Hem kennen? Wat kunnen wij van Hem weten?
Genade.
Gewoon de Bijbel? 19 oktober 2014 Urk.
de Heilige Geest van de Hemelse God
Zondag 39 HC Franeker 29 maart 2009
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Welkom in de samenkomst
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
“de liefde van God”.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
2 augustus 2015 Den Haag. 14 Om die reden buig ik mijn knieen voor de Vader, 15 naar wie alle vaderschap in hemelen en op aarde genoemd wordt, 16 opdat.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Rotterdam. Romeinen 9 19 Gij zult nu tot mij zeggen: Wat heeft Hij dan nog aan te merken? Want wie wederstaat zijn wil? Gr. BOULÉMA = raad,
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
U bent gekozen om de schat van uw HEER te zijn (Deut.7 en10b) U BENT GEKOZEN OM DE SCHAT VAN UW HEER TE ZIJN I. Besef hoe bijzonder je bent, alleen omdat.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 1 De boodschap waar wij voor gaan.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Zondag 9 november 2014  Hoe kan ik God leren kennen? artikel 2 NGB Huiswerkopdracht :vandaag lezen van Hosea - Ps Job 38 en 39 Lucas 15, gelijkenis.
Blok II God de Vader God bestaat uit drie personen.
Les 17 God, anderen en ik.
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
Waar zie je God als je de bijbel dicht laat?
Efeziërs 1: 3-5 3Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen.
Transcript van de presentatie:

Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?

Geloof is je inlogcode

Geloof is je inlogcode Hebr.11:6

Geloof is je inlogcode Vul je gebruikersnaam in:(eigennaam) Vul je wachtwoord in: geloof

Geloof is je inlogcode Samen lezen: Job 38 Probeer tijdens het lezen voor jezelf er eens uit te halen wat voor jou zo bijzonder is aan het unieke van God? Met een voorbeeld of een bepaald vers.

Geloof is je inlogcode Romeinen 10:9-10 Als uw mond belijdt dat Jezus de Heer is en uw hart gelooft dat God hem uit de dood heeft opgewekt, zult u worden gered. Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered.

Geloof is je inlogcode Wraakzuchtig Gemeen Kleinzielig Moordenaar OT = achterhaald en niet inspirerend voor vandaag!

Geloof is je inlogcode Eeuwig! ‘Ik ben de alfa en de omega,’ zegt God, de Heer, ‘ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige.’ In Christus immers heeft God, voordat de wereld gegrondvest werd, ons vol liefde uitgekozen om voor hem heilig en zuiver te zijn, 5 en hij heeft ons naar zijn wil en verlangen voorbestemd om in Jezus Christus zijn kinderen te worden, 6 tot eer van de grootheid van Gods genade, ons geschonken in zijn geliefde Zoon Efeze 1:8

Geloof is je inlogcode Eeuwig Weet je het niet? Heb je het niet gehoord? Een eeuwige God is de HEER, schepper van de einden der aarde. Hij wordt niet moe, hij raakt niet uitgeput, zijn wijsheid is niet te doorgronden

Geloof is je inlogcode Hoe onuitputtelijk zijn Gods rijkdom, wijsheid Niet te doorgronden! Romeinen 11:33 Hoe onuitputtelijk zijn Gods rijkdom, wijsheid en kennis, hoe ondoorgrondelijk zijn oordelen en hoe onbegrijpelijk zijn wegen Eerst Israël Daarna de volken Dan Israël en alle volken Onvoorstelbaar!

Geloof is je inlogcode Niet te zien! Romeinen 10:17 Dus door te luisteren komt men tot geloof, en wat men hoort is de verkondiging van Christus

Geloof is je inlogcode En jullie? Onveranderlijk Ik, de HEER, ben niet veranderd, en jullie gedragen je nog altijd als nakomelingen van Jakob Mal.3:6 En jullie? Jullie maken mij te schande, gaan gewoon door met leugen en bedrog, jullie kinderen van die hielenlichter, jullie religieuze handelingen hebben niets te betekenen

Gezang 166 vers 1 met elkaar zingen Geloof is je inlogcode Ja overal is God = oneindig Gezang 166 vers 1 met elkaar zingen

Geloof is je inlogcode Almachtig! Psalm 33:8-9 8 Laat heel de aarde vrezen voor de HEER, en wie de wereld bewonen hem duchten, 9 want hij sprak en het was er, hij gebood en daar stond het.

Geloof is je inlogcode God is wijs……ps.104

Geloof is je inlogcode God is wijs: natuur (psalm 104) God is wijs: omgang met Zijn kinderen, zijn kudde, zijn schapen (ps.147)

God is wijs: natuur (psalm 104) omgang met Zijn kinderen (ps.147) Geloof is je inlogcode God is wijs: natuur (psalm 104) omgang met Zijn kinderen (ps.147) Golgotha

Geloof is je inlogcode God is rechtvaardig = eerlijk! Voorbeelden? Jongste zoon – trouw aan zijn beloften.

Geloof is je inlogcode God is goed! Calvijn: ieder mens ervaart de bewijzen van hoe goed God wel niet is, zelfs het wild in de natuur. Jacobus 1:17 elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen

Geloof is je inlogcode Vul je gebruikersnaam in:(eigennaam) Vul je wachtwoord in: geloof

Geloof is je inlogcode Om uit je hoofd te leren: Eeuwig – ondoorgrondelijk – onzienlijk – onveranderlijk – oneindig – almachtig – wijs – eerlijk – goed.(9) En met je hart geloven!

Geloof is je inlogcode Volgende keer: zondag 9 nov. D.V. Hoe kan ik God leren kennen? artikel 2 NGB Huiswerkopdracht: lezen van Hosea - Ps. 104 - Job 38 en 39 Lucas 15, gelijkenis verloren en oudste zoon Ps. 103