Verplichte documenten

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Projectrapportering.
Advertisements

Informatieavond personenzorg
CONTROLE FAVV SCHAPEN - GEITEN
Infosessie betaald educatief verlof BEV
Financiering FAVV heffingen en retributies t. l. v
KFAC Waarschoot Organisatie jp. KFAC Waarschoot vzw Raad van bestuur KFAC Waarschoot vzw Gerechtelijk correspondent Verhuur en sponsoring Evenementen.
Productcertificatie en certificatie van beveiligingsondernemingen.
Infrastructuurvereisten FAVV Quality Days 28/04/2011
Procedure werken met derden.
Nieuwe project-m.e.r.-regelgeving Project-m.e.r.-screening Dienst Mer
OCMW Kortrijk Opvolging medische zorgen E-carmed Provinciale ontmoetingsdagen, voorjaar 2012.
Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Praktische Oefeningen deel II
Arbode bv Health is our mission, Safety our vision
6/5, Alden Biesen – 28/5, Brugge P 1 6 mei 2009, Alden Biesen 28 mei 2009, Brugge Comenius “monitoring dagen” focus: verslaggeving.
ESF 12 mei 2009 Cora Ent P&O Functionaris bij Smilde Bakery
Diensten Voedselveiligheid Plaagdierpreventie Waterveiligheid.
Bestedende beheerder Een eerste stap naar budgethouderschap.
HACCP.
Opslag van goederen HACCP and GMP in school restaurants
Presentatie Virtueel kantoor
DG Controle – Sector DIS
Codering Medische Gegevens (MG-MZG)
ELEKTRONISCHE FACTUUR
Nieuwe aanwezigheidslijsten
UNIEK JAARVERSLAG VAN DE POD MI. I.Doelstelling 1.Administratieve vereenvoudiging van subsidiemaatregelen  Minder papier: webapplicatie  Minder kosten.
Comenius monitoring dagen - mei over verslaggeving “Comenius monitoring dagen” : over verslaggeving 20 mei 2008, Alden Biesen 29 mei 2008, Brugge.
Auditprogramma 2007 Resultaten Raadgevend Comité - 27 februari 2008
Raadgevend Comité ir. Gil Houins Directeur-generaal DG Controlebeleid.
Managen van de instroom Retailmanagement hoofdstuk 6, paragraaf 6.9 dossier aanleggen.
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen 1 Vormingssessie Laboratoria 13/09/2006 DG LABORATORIA Inleiding: organisatie FAVV.
F onds voor de M edische O ngevallen 1. OVERZICHT 1.Procedure; 2.Structuur; 3.Contactgegevens. 2.
ADMINISTRATIEVE ORGANISATIE
Cursus man review medische laboratoria 2004 De management review Cursus voor het succesvol uitvoeren van de management review G. De Schrijver M.D., Ph.D.
KB’s van 9 en 19 maart Lichte ongevallen Bijscholing hulpverleners
De juridische context van de digitale factuur.
Veiligheid in Toverland
Oefeningen Informaticacontracten 5 februari 2004 Recht en Informatica Prof. Dr. R. De Corte C. Beyaert 3de Lic. Rechten – Universiteit Gent Centrum Jurist.
E-invoicing – Juridische spelregels Korneel Decroix/Wouter Claes Advocaten Algemene titel/welkomslide.
Keuzesessie 2: Veiligheid en risico's Interactieve workshop
Behaviour Based Safety bij Distributie
Vragenlijst antiwitwas 2015
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
Administratie ‘Wat is administratie?’. Wat is administratie? “Administreren is vastleggen, op papier of elektronisch, wat er in jouw onderneming gebeurd.
3HA1b CSV: afdeling Handel & Administratie ROC A12: opleiding Verkoper en Logistiek medewerker.
Wet 4/08/1996 betreffende het welzijn op het werk
© 2013 Universitair Ziekenhuis Gent Informatiesessie Leveren, installeren en in dienst stellen van een behandelingsplanningssysteem ten behoeve van de.
Biologisch Archeologisch Platform Certificering specialistisch onderzoek.
WAT WORDT ER OP KORTE TERMIJN VAN JULLIE VERWACHT EN WAT MOGEN JULLIE VAN ONS VERWACHTEN?
Onderhoud lokalen Bedeling maaltijden 1. Evolutie : onderhoud lokalen en bedeling maaltijden gebeuren door eigen personeel (MVD en contractueel)
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Voedselhulp Overijse VZW
HACCP.
Contractbeheersing op basis van kwaliteitsborging
Brandvertragende verf
Vereisten voor een fertiliteitslabo
Opboeken, afboeken en overige bewerkingen
Juridische aspecten van een webshop
HACCP.
Twenty-second Conference on Food Microbiology
Project ‘1e klas bol’.
Hervorming medefinanciering
Brandveiligheidsattest
Ondernemerschap Jullie zijn gestart aan het laatste studiejaar en met nog een paar maanden te gaan komt een diploma steeds dichterbij. Om dit diploma te.
FOST Plus= huishoudelijke verpakkingen
Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne.
Opleiding Technicus / Certyfying Staff
K.B. van 29/05/2018 : Veiligheidsvoorschriften voor de kerninstallaties voor wat betreft de opslaginstallaties van verbruikte kernbrandstof en van colli.
Transcript van de presentatie:

Verplichte documenten December 2013 Verplichte documenten op de site + Bewaringstermijnen

Verplichte documenten Food Safety I Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: Laatste versie 2 jaar ABC Food Safety (papieren versie of elektronische versie) HACCP-plan : opgehangen in de keuken Toelating van het FAVV: zichtbaar geafficheerd voor de consumenten Alle registratieformulieren : ontvangst van grondstoffen, temperatuur van frigo’s - diepvriezers - koeltogen en vitrines, temperatuur bij distributie, temperatuur bij portionering, temperatuur bain-marie, temperatuur en kwaliteit frituurolie, artisanale invriezing (of snelvriezer), controle afkoeling van bereidingen, leveringsbonnen van externe leveringen, controle goede werking thermometers, controle van de goede werking van de toestellen

Verplichte documenten Food Safety II Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: Laatste versie 2 jaar Documenten betreffende ongediertebestrijding : Contract / gelijkaardig document met frequenties Bezoekrapporten Technische en/of veiligheidsfiche van de gebruikte producten Plan met de aanduidingen van de aanwezige vallen Reiniging en ontsmetting : Reinigings– en ontsmettingsplan Controlelijst van de periodieke taken van reiniging en ontsmetting Technische en veiligheidsfiches van de gebruikte producten Traceerbaarheid : leveringsbonnen en/of facturen (ook kleine kassa) van de ontvangen producten Menu’s

Verplichte documenten Food Safety III Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: Tot geldigheid van het attest - Laatste versie 2 jaar Medische attesten van het keukenpersoneel (klant & Sodexo), interims, CPS Aanwezigheidslijst van de opleidingen ivm voedselveiligheid Attesten van overeenstemming voor wegwerpmateriaal in contact met voedingsmiddelen Controlerapporten en actieplannen : Controles van Quality Partner : rapporten (of via Client Connection) en actieplannen van de audits, rodacs en bacteriologische analyses Inspectie van het FAVV : rapport en actieplan (indien van toepassing) Rapporten van het technisch onderhoud en van technische interventies van de toestellen

Verplichte documenten Veiligheid Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: +1 jaar Laatste versie 3 jaar TOOLBOX-verslagen van het lopende boekjaar Het medisch certificaat van elke medewerker( Securex ) De veiligheidsaudit

Verplichte documenten Boekhouding Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: 2 jaar Er is geen vaste termijn voor het bijhouden van de documenten op de uitbating op voorwaarde dat de originele documenten naar de boekhouding zijn verzonden. Wij raden aan om kopieën bij te houden voor het geval de klant bijkomende inlichtingen wil.

Verplichte documenten Personeel Volgende documenten moeten in een keuken aanwezig zijn : Te bewaren: Voortdurend bewaren Laatste versie 1 jaar na laatste versie 5 jaar 1 jaar Personeelsregister Arbeidsreglement Vakbondsafvaardiging Uitgehangen exemplaren van de variabele uurroosters (zie rubriek n°400 – 430) Kopie van de arbeidsovereenkomsten en aanhangsels De dagelijkse prestatieboekjes of puntkaarten Individuele vakantiefiches

Dank voor uw aandacht!