De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne."— Transcript van de presentatie:

1 Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne steigerbouw- en bekistingssystemen. Voor haar productievestiging Orion Metal bvba in Kaulille-Bocholt (B) zijn we, vanwege een sterk groeiende vraag naar onze producten, op zoek naar: MEDEWERKERS TECHNISCHE DIENST Tot de werkzaamheden behoren preventief en curatief onderhoud aan het machinepark, rollend materieel en gebouwen. Heb je kennis van elektrische, elektronische, mechanische, pneumatische en hydraulische componenten? Kan je defecten detecteren, analyseren en oplossen? Zie je het als een uitdaging met jouw creativiteit bij te dragen aan de automatisering van het machinepark? En kan je daarvoor je  kennis van PLC Siemens S7 en Fanuc robots toepassen? Dat en nog veel meer ….. Dan ben jij waarschijnlijk de man of vrouw waar wij naar op zoek zijn! Ben je 50+ of 50- de kennis en ervaring is belangrijker dan de leeftijd! Mocht je niet helemaal aan het profiel voldoen, dan hoeft dat geen probleem te zijn d.m.v. onze interne en externe opleidingen! Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met extra legale arbeidsvoorwaarden en een vast contract op basis van een voltijds uurrooster en een 2-ploegensysteem (en/of nacht). Spreekt deze functie je aan, aarzel dan niet en stuur jouw sollicitatie aan Mevr. Anke van Stiphout-Brinkmann, Human Resource Manager. Dit kan via mail of via schrift aan Orion Metal Industrieweg 4, 3950 Kaulille


Download ppt "Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne."

Verwante presentaties


Ads door Google