De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor."— Transcript van de presentatie:

1 2C1’s Excellent Vision

2 Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor wij geen activiteiten ontplooien. De aangeboden diensten kunnen betrekking hebben op het verbeteren van interne en externe communicatie van een onderneming, al dan niet ondersteunt door adviezen, verbeterde, gewijzigde en/of nieuwe software. Uitgangspunt hierbij is dat een eenvoudige oplossing vaak de beste is.

3 2C1’s Excellent Vision Activiteiten: Het leveren van consultancy op het terrein van integrale software en deelgebieden daarvan, zoals: logistiek, productie, distributie en finance. Advisering heeft/activiteiten hebben zowel betrekking op functioneel als technisch georiënteerde trajecten. Een van de specialiteiten is het integreren van diverse software componenten en het automatiseren van tijdrovende werkzaamheden. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan het samen laten werken van office applicaties onderling, of met business kritische software.

4 2C1’s Excellent Vision Activiteiten: Tevens kunnen wij ondersteuning bieden bij software selectietrajecten. Het leveren van project mangement is ook mogelijk

5 2C1’s Excellent Vision Veranderingen op de markt –Uurtarieven komen onder druk te staan, door het verscherpte kostenbewustzijn van bedrijven, a.g.v. het stagneren van de economie. Dit biedt kansen voor bedrijven met minder overhead.

6 2C1’s Excellent Vision


Download ppt "2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor."

Verwante presentaties


Ads door Google