De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom IGE+XAO ontwikkelt, levert en ondersteunt professionele CAE-applicaties, specifiek voor de elektrotechniek. CADdy++ Electrical is het hoofdproduct.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom IGE+XAO ontwikkelt, levert en ondersteunt professionele CAE-applicaties, specifiek voor de elektrotechniek. CADdy++ Electrical is het hoofdproduct."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom IGE+XAO ontwikkelt, levert en ondersteunt professionele CAE-applicaties, specifiek voor de elektrotechniek. CADdy++ Electrical is het hoofdproduct in de Benelux markt. Hiernaast worden ook SEE Electrical Expert en in de toekomst diverse specifieke applicaties aangeboden. Ook worden aanverwante diensten op maat ter ondersteuning en verbetering van elektro-engineering aangeboden.

2 Over IGE+XAO Vanuit het IGE+XAO hoofdkantoor, gelegen in Toulouse worden 280 medewerkers in 19 vestigingen in 11 landen aangestuurd. In Frankrijk beheerst IGE+XAO 70% van de markt, in Denemarken 80%, en in de Benelux ongeveer 50%. Naast ISO9001-gecertificeerd is IGE-XAO ook sinds 1997 aan de Parijse beurs genoteerd. all around the world

3 Over CADdy++ Electrical
CADdy++ Electrical is ontwikkeld om zowel de engineer als de monteur van dienst te zijn; in de vorm van een makkelijk te gebruiken ontwerp- en engineeringsgereedschap. Functionaliteit, gebruiksgemak en een krachtige database zorgen voor een uiterst professionele verwerking van idee naar ontwerp.

4 Producten Om ieder bedrijf met elektrotechnische toepassing van dienst te kunnen zijn, is CADdy++ Electrical opgedeeld in 3 gradaties van functionaliteit: BASIC - voor effectief elementair schematekenen ECONOMY - voor low-end engineering / kleine projecten PROFESSIONAL - voor high-end engineering / grote projecten Vanaf ECONOMY kunt u de volgende module koppelen: PANEELBOUW - grafische engineering van uw schakelkast

5 Integratie en compatibiliteit
Een integratie met Microsoft Office® zorgt ervoor dat niet alleen de elektrotechnische schema’s in 1 bestand zitten, maar ook alle begeleidende documentatie in het CADdy++ Electrical projectbestand wordt opgenomen. CADdy++ Electrical gebaseerd op een MS Access® database, biedt vele im- en exportmogelijkheden met de “buitenwereld”. Door de MS Access® database is koppeling met andere databases heel eenvoudig. Ook op grafisch gebied kan dit CAE-systeem middels DWG en DXF im- en export communiceren met andere applicaties.

6 Branches CADdy++ Electrical wordt reeds ingezet in meerdere branches:
Industriële automatisering Elektro-installatie Proces-industrie Bekabeling Automobiel industrie Energieleveranciers Machinefabrieken Technische diensten Installateurs Scheepsbouw Hydrauliek & Pneumatiek Koeltechniek

7 Diensten Naast ondersteuning in CADdy++ Electrical levert IGE+XAO ook de volgende diensten: Trainingen in groepsverband, on-site en op maat Uitbesteding van Teken- en Engineeringswerk - Complete implementatie/integratie van CADdy++ Electrical - Koppeling naar uw huidige ERP- of PDM-systeem Kortom: IGE+XAO staat u terzijde als u uw engineering wilt optimaliseren in professionaliteit en rendement.

8 Over SEE SEE Electrical Expert doet zijn naam eer aan. Het is het meest high-end CAE-systeem voor elektrotechniek wereldwijd. Wilt u het onderhoud van uw fabriek volledig automatiseren? Ook daarvoor zijn wij uw partner met SEE Maintenance. Neem voor meer informatie over SEE Electrical Expert en SEE Maintenance contact op met IGE+XAO.

9 Zeer hoge Return On Investment!
Nog enige feiten op een rij - Meer dan 1000 klanten in de Benelux (exclusief Viewers) - Gratis viewer te downloaden op - Ook geschikt voor hydrauliek, pneumatiek en koeltechniek - Meer dan 3000 symbolen volgens europese norm meegeleverd - Uitgebreide artikeldatabases, indien gewenst op maat - Grote ontwerpvrijheid - Online database voor een snelle manier van werken Zeer hoge Return On Investment!

10 Hoensbroek Hoensbroek
Dank u voor uw aandacht Koestraat 87 Postbus 32 6431 XL AA Hoensbroek Hoensbroek NL (0) BE (0) w w w . i g e - x a o . n l


Download ppt "Welkom IGE+XAO ontwikkelt, levert en ondersteunt professionele CAE-applicaties, specifiek voor de elektrotechniek. CADdy++ Electrical is het hoofdproduct."

Verwante presentaties


Ads door Google