De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project ‘1e klas bol’.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project ‘1e klas bol’."— Transcript van de presentatie:

1 Project ‘1e klas bol’

2 Waarom dit project? Veel mensen eten oliebollen Afdeling Voeding
Groot leereffect Traktatie voor de leerlingen en het personeel

3 Doel van het project In december alle leerlingen en personeelsleden van het MBO één oliebol, of product dat er op lijkt, per persoon aanbieden. Zoveel mogelijk oliebollen, of product dat er op lijkt, aan derden verkopen en opbrengst bestemmen voor goed doel.

4 Wat wordt er van je verwacht?
Met je groep receptuur maken Oliebollen zijn te eten (kwaliteit en veiligheid) Plan maken Taakverdeling maken Bijhouden van hoeveelheden en geldzaken Een spetterende reclameactie Zoveel mogelijk verkopen aan derden Opslag in livelink bij projecten Dagelijks eigen logboek bijhouden

5 Het begin van iedere dag
Mededelingen docent Groepsvergadering: wat heb je gisteren gedaan en wat ga je vandaag doen? Presentatie aan de rest van de klas Melden bij de docent waar je te vinden bent.

6 Afsluiting van het project
Hoeveel heb je gemaakt en verkocht? Hoe vond je het gaan? Eén werkstuk per groep Indien mogelijk overhandiging geldbedrag aan vertegenwoordiger goede doel

7 Overige zaken Aanwezigheid ll’n en begeleiding docenten
Welke groep trakteert welk deel leerlingen en personeel? Voorschot i.v.m inkopen grondstoffen en verpakkingsmaterialen? Opmerkingen projectdeelnemers?


Download ppt "Project ‘1e klas bol’."

Verwante presentaties


Ads door Google