De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
die boot dat was op de heenweg was 't heel mooi op die boot, hebben we de kinderen in bed gelegd en we zijn 's- avonds 'n film gaan kijken en zo.
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
Beelden storm.
Dominique De Hoon H4A.
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Glow Eindhoven.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Door Marit Mulder.
Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer.
Wat is Dutch design week
PowerPoint Luuk Henssen
GOD.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website
Kinderarbeid.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Hallo daar, heeft iemand jou ooit vertelt,
Lieve vriend(in)!.
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Glow.
Glow.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
Glow Eindhoven Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied.
CKV kunstautobiografie
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Het is vandaag woensdag 19 november 2014 Het is nu precies 15:48 Het is vandaag woensdag 19 november 2014 Het is nu precies 15:48 Wij hebben allemaal.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Jupiter.
De koning van de kikkers
Zinnen die doen nadenken !
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Escher in het Paleis Melody, lexi, anne-beth.
Genesis 37:3-11 Vader Jakob was al oud. Toen kreeg hij een zoon, Jozef. Jozef werd verwend door zijn vader. Hij maakte een heel mooie jas voor Jozef. De.
Efeziërs 6: 5-9 Gehoorzaam je baas, zoals je ook naar Christus luistert: met eerbied en met heel je hart. Doe niet net alsof je je best doet en gehoorzaam.
Hallo Zang : Elvis.
De wereld is een toverbal, geen mens weet hoe het worden zal,
Transcript van de presentatie:

De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft bezoekers getrokken. Een nieuw record voor het lichtkunstfestival Het is een toename van maar liefst 44% in vergelijking met het jaar In 2006 werd er gezocht naar een evenement waarmee Eindhoven iedereen zich kan vermaken op het gebied van licht. Robbert ten Caten is de organisator van GLOW; “GLOW heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend lichtfestival waarvoor mensen speciaal naar Eindhoven komen.” De volgende GLOW-festival staat gepland voor 10 t/m 17 november 2012 Het thema van 2011 was “Waan en werkelijkheid”

Het Van Abbemuseum werd “verlicht” alsof het in brand stond.

Het stadshuis kreeg ook allemaal verschillende effecten. De Catharinakerk kreeg allemaal verschillende effecten. Dit was erg mooi want het leek net echt. Dit deden ze met een beamer. Rechts zie je de kerk van binnen.

 Dit is de hartjestunnel Nog een foto van de Catharinakerk  (dit effect vond ik wel het mooist)

Ik vond Glow heel erg mooi! Mooi om te zien wat je kunt bereiken met lichteffecten. Glow is zeker een aanrader omdat je een heleboel mooie dingen ziet. Door de route te volgen, mis je niets en word je elke keer weer verbaast door de kunstwerken.