De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer."— Transcript van de presentatie:

1

2 Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer informatie erover.

3 Le bal des luminéoles  Dit kunst werk is gemaakt door de Franse Porté par le vent, die heeft deze creaties ontworpen die tijdens GLOW in de lucht zweefde.  Ze lijken net op vissen, dat komt door hun waaierachtige staart en vleugels.  Ze blijven hoog in de lucht door een wolkje helium en zijn dankzij zacht gekleurd licht zichtbaar in de nacht.

4 Zinorot  Dit kunstwerk is gemaakt door Yoav Chomsky en Nisan Gelbard.  In deze boom van meer dan zes meter hoog zitten lampen die zo zijn geprogrammeerd dat steeds een ander deel van de boom word opgelicht. Hierdoor lijken de takken te bewegen.  De veranderde verlichting loopt precies synchroon met het ritme van de muziek.

5 Hommage to de stijl  Op het hooghuis werd een projectie geprojecteerd, dit is het werk van Tim Schmelzer. Het werk is gebaseerd op het werk van kunstenaarsgroep De Stijl.  Er worden vooral rechte lijnen, eenvoudige vormen en niet zoveel kleurgebruik getoond.  De essentie was een combinatie van licht en donker, horizontale en verticale vormen en de primaire kleuren rood, geel en blauw.

6 The eye of the time  The eye of the time is het werk van Cotzen.  Het is een verhaal over dromen en herinneringen, verteld vanuit het perspectief van de Catharinakerk.  Met behulp van projecties en kleurig licht word er een verhaal op de kerk geprojecteerd.  Door de muziek en de geluiden erbij werd het nog mooier en leuker.

7 Tesseract  De Franse 1024 architecture geeft met behulp van licht een impressie van deze dynamische vorm.  In een open steigerconstructie zijn tientallen projectoren aangebracht die in alle richtingen kunnen draaien. Binnen de kubus zitten lichtbundels.  Het werk van 1024 architectuur is eigenlijk geen sculptuur meer, maar een beweging zelf, want het lijkt alsof de hele kubus beweegt.

8 Green power lagoon monster  Davide Carioni en Lorenzo Pompei hebben samen het Green power lagoon monster ontwikkeld.  Het werk was voor het eerst in Venetië te zien.  De draak verschijnt als een gevaarlijk zeemonster uit het niets uit het Eindhovens kanaal.

9 Evaluatie  Dit waren de kunstwerken die ik tijdens glow heb gezien.  Het mooiste vond ik toch wel de Green power lagoon monster. Dat vond ik wel leuk om te zien. Want het leek alsof hij echt was. Ik vond het wel jammer dat ik niet meer heb gezien.  Verder heb ik er een leuk en gezellig avondje van gemaakt met mijn vriendinnen.

10 Einde


Download ppt "Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer."

Verwante presentaties


Ads door Google