8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KBO Landhorst Zomaar wat over KBO Landhorst
Advertisements

Pepermans (Anders bekeken, anders gedacht). Waar blijft da volk na?
- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
“Fietsen in Drente deel 2
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Kerstmis.
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De zeven wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd.
Het is vandaag dinsdag 15 juli 2014 Het is nu precies 04:36 Het is vandaag dinsdag 15 juli 2014 Het is nu precies 04:36 Wij hebben allemaal een verbanddoos.
Door Marit Mulder.
Weemoed. Muziek : Floyd Cramer Hello Darling.
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
10 jaar Moeke Leen 1 december 2004 Feest 23 april 2005.
Welkom op de website van groep 1-2 B
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Over grootheden, eenheden en apparatuur
Leven na de dood.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
3FM Serious Request.
Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
1C blijft slapen in de klas! Kies je personages en sleep ze op de prent Geschreven door de kinderen en de juf van 1C.
Geisha en samoerai Quiz
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
11:37 uur Hoi ik ben het..
5A.
Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige.
Apartamenta “Bouwvallia”
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
De week van het IBO ‘’GELUK(T)’’ 12 OKTOBER TOT 16 OKTOBER 2015.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Videewandeling Beerse 2 februari 2016 door Carla van Grootel.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Transcript van de presentatie:

8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals gewoonlijk hadden een aantel noeste werkers de tafels al klaargezet, mooi versierd met een bloemeke hier en daar (‘k ben al vergeten welke soort dat het was) en vooral voor iedereen een zakje chocolatte paastikkeneitjes !

Adieu cholesterol diabetes en andere ouderdomsverschijnselen: voor ene keer mocht het vandaag! Ondertussen waren de gebruikelijke bakk(st)ers al ijverig bezig om spek en eitjes (deze keer geen chocolade natuurlijk) te bakken waardoor de eerste ongeduldigen, aangetrokken door de verleidelijke aroma’s naar de ‘toog’ gezogen werden als vliegen naar een … (je weet wel wat, het moet proper blijven, van­daag toch) Maar geen paniek; er was voor iedereen genoeg!

En bovendien was er ook nog allerlei toespijs en ook: lekker kramiek, als dessert. Nadien werden wij nog vergast op een toetje, resultaat van eigen huisvlijt van Annie. Maar vooral: er werd intens bijgepraat, er werden afspraken gemaakt voor de volgende wandelingen, fietstochten, daguitstappen en nog zoveel meer! Kortom, het “seizoen” kondigt zich weer veelbelovend aan! Andermaal een toffe namiddag wat samen met het huzarenstukje van Tommeke voor een fijne dag zorgde. Bedankt iedereen, vooral dan de “onzichtbare” werkers achter de schermen! JS