De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian."— Transcript van de presentatie:

1

2 Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian

3 27 Februari t/m 3 Maart week 9 Ik heb begin deze week verschillende mensen geholpen met het maken van een website. Kamal, ……., …….., …….en ……….zijn één van deze personen die ik heb geholpen. De rest van de week heb ik studenten geholpen met het beantwoorden van vragen en het geven van informatie. Deze informatie bestond meestal uit het beantwoorden van vragen over onderdelen van computers en dergelijke. Voor de rest heb ik mijn bureau op de receptie opgeruimd. Dit zijn over het algemeen de taken die ik deze week heb verricht.

4 6 Maart t/m 10 Maart week 10 Deze week heb ik over het algemeen dezelfde taken verricht als vorige week. Deze week heb ik ook nog folders van forums over ICT bedrijfsprojecten aan leerlingen van mijn klas uitgedeeld. Deze folders had ik van een andere student gekregen en hij vroeg mij of ik dit voor hem wilde doen. Voor de rest van de week heb ik de leerlingen zo goed mogelijk proberen te helpen waar het nodig was. Dit zijn over het algemeen de taken die ik deze week heb verricht. Dit bestond vooral uit kleine klusjes zoals het halen van een perforator, nietmachine, uitdelen van foldertjes en dit soort zaken. Als ik de leerlingen zelf niet verder kon helpen dan stuurde ik ze door naar iemand die dat wel kon.

5 13 maart t/m 17 Maart week 11 Verder heb ik ze mijn eigen portfolio en opdrachten laten zien. Ik heb ook nog iemand geholpen met een inschrijving en deze persoon was heel erg tevreden met de hulp die ik hem heb gegeven. Voor de rest van de week heb ik nog verschillende mensen voorzien van folders wat betreft het installeren van printers. Ik heb ook nog aan twee leerlingen uitgelegd hoe ze hun projecten op hun website moeten krijgen. Dat was het wel zo’n beetje. Deze week deed ik weer dezelfde taken als voorheen. Woensdag middag was er een open dag, toen heb ik verschillende mensen informatie gegeven over deze opleiding. Hoe het allemaal in zijn werk gaat, wat de opleiding inhoudt en dergelijke. Ik heb ook verteld over mijn eigen ervaringen hier op school, waar ik mee bezig ben en wat mijn doel is hier, Ik heb ze wat informatie gegeven over het maken van websites en de verschillende projecten die je hier kunt doen.

6

7 Wat lekker muisje


Download ppt "Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian."

Verwante presentaties


Ads door Google