De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn Intake 10-01-2014 Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn Intake 10-01-2014 Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn Intake 10-01-2014 Kevin Lutgert Matchpoint

2 De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op het ROC Flevoland Ontslag nemen van me baan Verhuizen

3 Onderzoeken Ik heb dik een jaar overgedaan om uit te zoeken wat ik wilde doen met me toekomst. Ik heb van 2006 t/m 2012 gewerk,en heerlijk geleeft. Had een eigen huis een vriendin huisdieren en 2x half jaar contract gekregen met mijn laaste baan. Maar ik wou meer, ik heb op internet testen gedaan voor wat vooropleiding bij mij zal passen, ik kwam uit op applicatie Ontwikkelaar. En heb gekeken of daar markt voor was, en dat is er.

4 Beslissingen nemen De keuze om van Heerenveen naar Almere te verhuizen. Het was wel moeilijk, ik had daar me vrienden en me ouders wonen en Almere ligt niet echt om de hoek. Ik wilde naar het midden van het land gaan verhuizen omdat daar het grootse deel van me familie daar woont, en ik ben geboren in Nieuwegein en opgegroeid in IJsselstein. Me vriendin wilde ook wel graat met me mee verhuizen want voor haar is hier in Almere ook meer kans op werk en ook een school en opleiding wat ze graag wil doen.

5 Praten met Matchpoint Daar na heb ik een Afspraak gemaakt met Matchpoint Lelystad. Hun vonden eigenlijk dat ik het niet moest doen maar dapper als ik het wel ging proberen, aangezien ik me leeftijd niet mee had als 26 jarige nog naar school gaan, en ook nog keer een baan zoeken dat zal moeilijk worden. MatchPoint ging contact leggen met ROC Flevoland om voor mij een gesprek te regelen, en dat is gelukt daar na had ik me eerste gesprek met Kees van Doorn Matchpoint

6 Gesprek op het ROC Flevoland Ergens in Mei had ik een gesprek met Kees van Doorn een docent waar ik nu ook les van heb. Hij vond het zo goed idee van me om weer naar school te gaan en hij probeerde me zelf in niveau 4 te krijgen wat hem gelukt is anders zat ik nu in niveau 3. Hij vond mij een gemotiveerde leerling ook omdat ik helemaal van Heerenveen naar Almere kwam met de trein voor een gesprek van 10 minuten. Maar nu was het afwachten en mijn aanmeldingen formulier invullen en opsturen.

7 Ontslag nemen van me baan Toen kwam het moment dat ik met me baas ben gaan praten over de hele situatie. Gelukkig begreep de directeur het en ging er mee akkoord. In Julie 2012 heb ik ontslag genomen en een kleine vakantie gehouden En ben op zoek gegaan naar een woning.

8 Verhuizen We hebben snel een woning kunnen vinden via een website. En in Augustus zijn we verhuist naar Almere. Gelukkig had ik hulp van al me vrienden. En binnen 2 weken zaten we in Stedenwijk-Midden. 2 weken later begon me eerste schooldag


Download ppt "Mijn Intake 10-01-2014 Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op."

Verwante presentaties


Ads door Google