De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De zeven wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De zeven wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd."— Transcript van de presentatie:

1

2 De zeven wereldwonderen

3 Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd. Er waren enkele verschillen maar zie hier deze die het grootste stemmenaantal kregen:

4 1. De grote pyramides van Egypte 2. De Taj Mahal 3. De Grand Canyon 4. Het Panama Kanaal 5. De Empire State Building 6. De St-Pieter Basiliek 7. De Grote Muur van China

5 Bij het verzamelen van de notities, stelde de lerares vast dat een studente nog steeds bezig was.

6 Ze vroeg het meisje: “Hebt u het moeilijk om een lijst op te maken?” De studente antwoordde: « ja, een beetje. Het is moeilijk om te beslissen, er zijn er zoveel! »

7 De lerares zei, « Zeg aan welke u denkt en we kunnen u misschien helpen ».

8 Het meisje aarzelde en zei: « Ik denk dat de zeven wereldwonderen de volgende zijn: »

9 1. Zien

10 2. Horen

11 3. Voelen

12 4. Proeven

13 5. Ruiken

14 6. Lachen…

15 7. En beminnen…

16 De klas bleef stil. Deze dingen zijn zo eenvoudig en gewoon, dat wij vergeten hoe wonderlijk ze zijn!

17 Onthoud dit:

18 De waardevolste dingen kunnen niet door de mens gekocht of gebouwd worden. Wees niet « te druk bezig » om dit door te sturen.

19 Een hele fijne dag vandaag van ons


Download ppt "De zeven wereldwonderen Een lerares vroeg aan een groep studenten om een lijst op te stellen met, volgens hen, de « Zeven Wereldwonderen » van onze tijd."

Verwante presentaties


Ads door Google