De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1."— Transcript van de presentatie:

1 We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.

2 Dit zijn onze regels: Let op... Dit is ons STREVEN. Let op... Dit is ons STREVEN.

3 1.1. Borsten zijn om naar te kijken en daarom doen we dat. Probeer dat niet te veranderen. Borsten zijn om naar te kijken en daarom doen we dat. Probeer dat niet te veranderen.

4 1.1. Leer met de toiletzitting om te gaan. Je bent een grote meid. Staat hij omhoog, laat hem neer. Wij willen hem omhoog, jullie willen hem naar beneden. Jullie horen ons ook niet klagen als hij naar beneden staat. Leer met de toiletzitting om te gaan. Je bent een grote meid. Staat hij omhoog, laat hem neer. Wij willen hem omhoog, jullie willen hem naar beneden. Jullie horen ons ook niet klagen als hij naar beneden staat.

5 1.1. Zondag = sport. Net als volle maan of Eb en Vloed. Laat het zo! Zondag = sport. Net als volle maan of Eb en Vloed. Laat het zo!

6 1.1. Winkelen is GEEN sport. En NEE zo gaan we er ook nooit over denken. Winkelen is GEEN sport. En NEE zo gaan we er ook nooit over denken.

7 1.1. Huilen is chanteren. Huilen is chanteren.

8 1.1. Vraag wat je wilt. Laat ons deze duidelijk zijn: Vraag wat je wilt. Laat ons deze duidelijk zijn: Subtiele hints werken niet! Subtiele hints werken niet! Sterke hints werken niet! Sterke hints werken niet! Kennelijke hints werken niet! Kennelijke hints werken niet! ZEG HET MAAR GEWOON! ZEG HET MAAR GEWOON! Vraag wat je wilt. Laat ons deze duidelijk zijn: Vraag wat je wilt. Laat ons deze duidelijk zijn: Subtiele hints werken niet! Subtiele hints werken niet! Sterke hints werken niet! Sterke hints werken niet! Kennelijke hints werken niet! Kennelijke hints werken niet! ZEG HET MAAR GEWOON! ZEG HET MAAR GEWOON!

9 1.1. ‘Ja’ en ‘Nee’ zijn perfecte acceptabele antwoorden op eigenlijk alle vragen. ‘Ja’ en ‘Nee’ zijn perfecte acceptabele antwoorden op eigenlijk alle vragen.

10 1.1. Kom naar ons met problemen die je echt opgelost wilt zien. Dat is wat we doen. Sympatie is waar je vriendinnen voor zijn. Kom naar ons met problemen die je echt opgelost wilt zien. Dat is wat we doen. Sympatie is waar je vriendinnen voor zijn.

11 1.1. Hoofdpijn wat al 17 maanden duurt is een probleem. Ga naar een dokter. Hoofdpijn wat al 17 maanden duurt is een probleem. Ga naar een dokter.

12 1.1. Alles wat we 6 maanden geleden hebben gezegt is niet meer bespreekbaar in een argument. In feite alle commentaar is nihil en verlopen na 7 dagen. Alles wat we 6 maanden geleden hebben gezegt is niet meer bespreekbaar in een argument. In feite alle commentaar is nihil en verlopen na 7 dagen.

13 1.1. Als je denkt dat je dik bent zal je dat waarschijnlijk ook wel zijn. Vraag het niet aan ons. Als je denkt dat je dik bent zal je dat waarschijnlijk ook wel zijn. Vraag het niet aan ons.

14 1.1. Alles wat we zeggen kan 2 kanten op. En als de ene kant je boos of kwaad maakt bedoelen we de andere kant. Alles wat we zeggen kan 2 kanten op. En als de ene kant je boos of kwaad maakt bedoelen we de andere kant.

15 1.1. Of je zegt ons wat te doen, of hoe je het gedaan wilt hebben. Of je zegt ons wat te doen, of hoe je het gedaan wilt hebben. Niet allebei. Niet allebei. Als je het zelf beter weet, doe het dan zelf. Als je het zelf beter weet, doe het dan zelf. Of je zegt ons wat te doen, of hoe je het gedaan wilt hebben. Of je zegt ons wat te doen, of hoe je het gedaan wilt hebben. Niet allebei. Niet allebei. Als je het zelf beter weet, doe het dan zelf. Als je het zelf beter weet, doe het dan zelf.

16 1.1. Als je wat wilt zeggen, doe dat dan tijdens de reclame. Als je wat wilt zeggen, doe dat dan tijdens de reclame.

17 1.1. Christopher Columbus vond zijn eigen weg.. Wij ook. Christopher Columbus vond zijn eigen weg.. Wij ook.

18 1.1. Als het jeukt, dan krabben we. Dat doen we. Als het jeukt, dan krabben we. Dat doen we.

19 1.1. Als we vragen of er wat is en jij zegt “niks”, dan doen we alsof er niets mis is. We weten dat je liegt, maar het is geen discussie waard. Als we vragen of er wat is en jij zegt “niks”, dan doen we alsof er niets mis is. We weten dat je liegt, maar het is geen discussie waard.

20 1.1. Als je een vraag stelt waar je geen antwoord op wilt hebben, verwacht dan een antwoord die je niet wilt horen. Als je een vraag stelt waar je geen antwoord op wilt hebben, verwacht dan een antwoord die je niet wilt horen.

21 1.1. Als we ergens heen gaan, alles staat je goed. Echt. Als we ergens heen gaan, alles staat je goed. Echt.

22 1.1. Vraag ons niet waar we aan denken tenzij je bereid bent om te praten over onderwerpen als: Vraag ons niet waar we aan denken tenzij je bereid bent om te praten over onderwerpen als: –Sex, –Sport, of –Auto’s. Vraag ons niet waar we aan denken tenzij je bereid bent om te praten over onderwerpen als: Vraag ons niet waar we aan denken tenzij je bereid bent om te praten over onderwerpen als: –Sex, –Sport, of –Auto’s.

23 1.1. Je hebt genoeg kleren. Je hebt genoeg kleren.

24 1.1. Je hebt te veel schoenen. Je hebt te veel schoenen.

25 1.1. Ik ben in vorm. Rond is ook een vorm. Ik ben in vorm. Rond is ook een vorm.

26 1.1. Bedankt dat je dit wilde lezen; Ja ik weet het, ik moet vannacht op de bank slapen, maar weet je dat wij mannen dat niet eens erg vinden. Het is net als camperen.

27 Stuur dit door aan zoveel mogelijk mannen - Om ze te laten lachen.

28 Stuur dit door aan zoveel mogelijk vrouwen – Kunnen ze wat leren.


Download ppt "We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1."

Verwante presentaties


Ads door Google