Welkom 3e Lijdenszondag 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
KRUISWEG OP GOEDE VRIJDAG Vruchtbaar in Gods ogen
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Kruisweg Sta op, laten we gaan
… en wat wil Jezus van jou?
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Hij is de opstanding en het leven, dat bewees Jezus door Lazarus, die al drie dagen in het graf had gelegen op te wekken uit de dood.
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Zonde, de grootste vijand
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Bestemming God eren ….
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
NIET OP DOOIEND IJS !!.
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
De gekruisigde Jezus spreekt je aan WOENSDAG
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Zingen Vers 1 Jezus is mijn toeverlaat.
In de moederschoot gevormd Psalm 139.
…..overrompeld door verdriet
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
WELKOM OP TOV!.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Shalom!.
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Zie hoe Jezus daar loopt....
Wonderen.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
Matthéüs 26: Jezus in Gethsémané
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
Kerstbijeenkomst 2014.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
30 november 2014 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Zingen Vers 1 Heer Jezus duizend vragen, te veel op mee te dragen:
Welkom 4e Lijdenszondag 2015.
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Verslaving.
De profeet Pablo Gargallo ( ).
Zingen Vers 1 Geef vrede, Heer, geef vrede,
Paasviering 2015 CBS Op de Zandtange.
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
En terwijl hij onderweg was, gebeurde het dat hij dicht bij Damascus kwam …
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
Protestantse gemeente De Hoeksteen te Benthuizen Voorganger: ds. Wil Bettenhaussen Orgel: Ben Veldstra 24 januari 2016 Aanvang: 10 uur.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Vertel me eens Heer Jezus Toen u op aarde was
Transcript van de presentatie:

Welkom 3e Lijdenszondag 2015

Vrouwen: Gethsémane, die nacht moest eenmaal komen Vrouwen: Gethsémane, die nacht moest eenmaal komen. De Heiland heeft bewust die weg genomen. Hij laat Zijn doel niet los, wijkt niet terzijde, aanvaardt het lijden. Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Mannen: Hoe dichtbij is de hof, waar Gij gewaakt hebt; verstaanbaar is de klacht, die Gij geslaakt hebt. Nog leeft de haat, die U kwam overvallen: zo zijn wij allen. Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Vrouwen: Wie heeft gewaakt van die het naaste stonden Vrouwen: Wie heeft gewaakt van die het naaste stonden? Hij heeft hen driemaal slapende gevonden. hij ging terug en heeft alleen geleden, eenzaam gebeden: Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Mannen: Laat Vader, deze beker Mij voorbijgaan; waar zijn de eng'len die Mij kunnen bijstaan? Maar, zo Ik niet dit lijden mag ontvlieden, Uw wil geschiede. Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Vrouwen: Altijd zal Jezus weer in doodsstrijd wezen, tot aan het eind der wereld moet Hij vrezen, Zijn eigen jongeren in slaap te ontdekken. Wat zou hen wekken? Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Mannen: In angst en tranen werd Zijn strijd gestreden Mannen: In angst en tranen werd Zijn strijd gestreden. Toen kon Hij toebereid naar voren treden. De duisternis kon, wat zij mocht verzinnen, Hem niet verwinnen. Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Allen: Hier zijn wij, Heer’, een afgeweken schare, wij, die zo zorgeloos, zo ontrouw waren. Verander ons en reinig onze harten, o Man van smarten! Gezang 180:1,2,3,4,5,6,7

Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed. U bracht het heil voor ons op aard. Ik breng U dank. U bent het waard.

U was bij ons en brak het brood, sprak over leven en de dood U was bij ons en brak het brood, sprak over leven en de dood. Met droeve blik keek U ons aan. Toen zijn wij naar de hof gegaan.

Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed. U bracht het heil voor ons op aard. Ik breng U dank. U bent het waard.

Daar in de hof was U het moe, toch streed U door tot tranen toe Daar in de hof was U het moe, toch streed U door tot tranen toe. U bad drie maal: Ik kan het niet… Geef Mij Uw kracht, Uw wil geschied’

Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed Ik dank U, Heer voor wat U deed. Dat U vrijwillig voor mij leed. U bracht het heil voor ons op aard. Ik breng U dank. U bent het waard.