April 2003Spreek je Moerstaal.nl1 Gratis mailing naar 70.000 abonnees Betreft: gratis e-mailingmailing naar 70.000 abonnees? Er zijn weinig dingen in het.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
BUREAU VOOR i-COMMERCE
Advertisements

Bereik de prospecten die uw mailing willen !. July Agendapunten Update Resultaten van de test-mailing 2005 Voorstelling van de nieuwe mailing.
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Inleiding instructie MijnSmile
Nieuwe impulsen voor de fiets
Effectieve Internet Marketing voor MKB- ondernemers
Ruimte voor eigen kracht Sportproject Kwintes Fit & Happy Bewegen met een visie 3 oktober 2013.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Analyse klantgerichte websites
Op zoek naar meer klanten voor uw webwinkel? Francine van Dierendonck Marketing Directeur eBay & Marktplaats 17 januari 2008.
Omzet genereren via Internet
MMT.
Introductie Er zijn verschillende manieren om producten te presenteren. Zo kan ieder product een eigen ‘look en feel’ krijgen om zo verschillende doelgroepen.
Gastcollege Utrecht 17 oktober 2013 Thomas van Essen Spam & social media.
Saleskit digitale mogelijkheden LINDA.. saleskit digitale mogelijkheden LINDA.
ROI Driven Internet Marketing Strategies Joris Toonders.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Wat is affiliate marketing? Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij de adverteerder (merchant of webwinkelier) de affiliate (uitgever/webmaster)
BUREAU VOOR i-COMMERCE Internet (websites, webshops) Intranet (interne website, CRM, databases, digitaalarchief) Mobiele Marketing (sms, mobiel internet,
SuccesfactorindicatorTargetActie Omzet Omzet per link/ advertentie100 EUR1.Bedrijven advertenties laten plaatsen 2.Online bedrijven/ websites benaderen.
Startsimulator Startinstructeur – Sessie 1
voor de zomervakantie tot
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Project Sponsoring Kenia
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
Strategie en Indelingsprincipes
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
BUREAU VOOR i-COMMERCE Mobiele Marketing (sms, mms, mobiel internet, bluetooth)
Effectief adverteren op Marktplaats.nl Gericht communiceren met een relevant publiek.
Bedrijfskleding Bedrukken Deventer: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding.
De Hoge Kleij - Klanttevredenheidsonderzoek
Samen een goed merk promoten
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Kwalitatieve Leadgeneratie
Een liefdesgeschiedenis
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Spam & Social media Thomas van Essen Gastcollege Utrecht 7 oktober 2014.
Informatiebehoefte na invoering van 1mei-deadline (recht op Studiekeuzeadvies) Wat het onderwijs(management) allemaal wil weten over het effect van deze.
PLUK Motivatie 2. Over Nike 3. Doelgroep 4. Boodschap 5. Doelen 6. Tools 7. Marketingvormen 8. Strategie 9. Waarde-oordeel 10. Bronnen.
Presentatie Agrio ‘’Verrijk jezelf & klanten van meer kennis over online”
Content Management Systeem. Maart 2000Case: World Online International2 Klantprofiel I World Online International BV is een beursgenoteerde Pan-Europese.
  Site onderzoeken en analyseren.  Korte scan website (quickscan).  Site toetsen aan requirements.
Crossmediale Marketing Campagne
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Training voorbeeld voor
Kom verder. Saxion. Minor Internet Marketing SEA | Les 3. Affiliate Marketing.
1 Onderscheid Ethish beleggen, Duurzaam beleggen en Verantwoord beleggen Ethisch beleggen Hierbij is sprake van een zuiver idealistisch motief. “Ethische.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
marketing Projectgroep 7. Eén van de meest gebruikte Gratis tot s en mail adressen Maken van templates Resultaten meten Mails.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
TopTalent Dressage Het platform voor jonge dressuur talenten in Nederland & België.
WebdesignWebdesign, linkbuilding, zoekmachine marketing en het ontwerpen van webshopslinkbuilding zoekmachine marketingwebshops.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?
Les 3 Affiliate Marketing
Kluwer The end of Publishing
Versturen van data naar meerdere mensen
Marketing in sociale media
Transcript van de presentatie:

april 2003Spreek je Moerstaal.nl1 Gratis mailing naar abonnees Betreft: gratis ingmailing naar abonnees? Er zijn weinig dingen in het leven die nog gratis zijn. Maar soms, heel soms, zijn daarop uitzonderingen. Moerstaal is één van Nederlands grootste providers van gratis adressen en webruimte. Moerstaal biedt een unieke service, waarbij deelnemers kunnen kiezen voor de meest gekke namen. Denk hierbij aan en Onder bepaalde voorwaarden willen wij je de mogelijkheid bieden om de kracht van e- mailmailings bij Moerstaal.nl gratis uit te testen. Klik met de muis voor de volgende pagina. Klik hier voor statistieken van de Moerstaal gemeenschap

april 2003Spreek je Moerstaal.nl2 Is er nog meer mogelijk ? Jazeker. Moerstaal.nl heeft door het grote aantal gebruikers en bezoekers verschillende winnende tools die ervoor kunnen zorgen dat jouw product of dienst kan worden gepresenteerd Een opvallende banner die per maand 1 miljoen keer kan worden vertoond Een advertorial in onze wekelijkse nieuwsbrief naar gemotiveerde leden Acties en prijsvragen onder Moerstaal leden Enquetes onder een representatieve doelgroep En nog veel meer ……

april 2003Spreek je Moerstaal.nl3 Cases en voorbeelden (1) Personal gifts, meerdere mailingen: “Sinds 2001 maken wij gebruik van de diensten van Moerstaal.nl. Moerstaal heeft thematisch een goede link met onze producten (gepersonaliseerde cadeau producten). Destijds adverteerden wij bij wijze van proef ook op de ´grote´ portals. Natuurlijk tegen evenredige ´grote´ vergoeding voor deze portals. Dit in tegenstelling tot de gedurfde cost per sale beandering van Moerstaal. Dan geloof je in ieder geval in je eigen saleskracht lijkt mij! En dat bleek ook. Moerstaal leverde ons in die adverentie pilot met de grote portals de beste resultaten... en belangrijker nog concrete sales. Mathijs Suidman, Personalgifts.nl”Personalgifts.nl

april 2003Spreek je Moerstaal.nl4 Cases en voorbeelden (2) Mailcreations, getarget mailen: Case Online onderzoek In opdracht van een klant in de FMCG voerde marketing bureau Service Trader een onderzoek uit naar de bekendheid en het gebruik van een bekend luxe roomijsmerk. Om te komen tot een kostenefficiënt onderzoek werd gekozen voor een e-Survey. Samen met de webdesigners van onze partner Infra World Wide, werd een online enquête gemaakt die qua uitstraling en gebruiksvriendelijkheid de doelgroep zou aanspreken. Voor het verzenden van de uitnodigingen voor deelname, werd gebruik gemaakt van de adressen van Moerstaal, die middels PRIZM de beoogde doelgroep kon selecteren Om de respons op de campagne tenslotte te verhogen, werden de invullers beloond met een gratis ijslepelset. Omdat het onderzoek werd uitgevoerd als stageopdracht, werd gekozen voor een eenvoudige tekstmailing, die inspeelde op de achtergrond van de hogeropgeleiden die werden benaderd. Uitgangspunt van de campagne was het verkrijgen van een 5% conversie op het totale bestand. Er werden personen benaderd. De verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Niet alleen vulden 15% van de aangeschreven personen het onderzoek volledig in, dankzij virale marketing werd nog eens 18% extra conversie gegenereerd. Hoewel deze laatste groep helaas niet bleek overeen te stemmen met de gewenste doelgroep, leverden zij toch aanvullende en interessante informatie op voor onze opdrachtgever. Bovendien werd de klant gedwongen om een extra doos met ijslepels te bestellen, maar dit hadden zij er uiteraard graag voor over. Tevens bleken de benaderde personen gevoelig voor vervolgcontact. Ruim 10% wilde graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij de opdrachtgever en iets meer dan 6,5% gaf zich vrijwillig op voor deelname aan een onderzoekspanel. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de behaalde respons en de kwaliteit van het opt-in bestand dat door Moerstaal is opgebouwd. Egbert VeldhuisManaging ConsultantService TraderInfra World Wide Moerstaal

april 2003Spreek je Moerstaal.nl5 Pakketten Campagne selectie Min eurocent1 maal Campagne compleet 1 maal maal euro Actiepakket selectie Min eurocent2 maal Actiepakket compleet 2 maal maal euro Executive selectie Min eurocent4 maal Executive Compleet 4 maal maal euro Jaarpakket selectie Min eurocent12 maal Jaarpakket compleet 12 maal maal euro PakketkeuzeAantal mailingen Prijs per mailRedactioneel (gratis) stuk in nieuwsbrief Aantal bannerviews extra Pakketprijs

april 2003Spreek je Moerstaal.nl6 Wat biedt Moerstaal nog meer ? Prijsvraag met als doel adres werving Een prijsvraag in combinatie met uw mailing. Zeer effectief. Enquete met als doel marktonderzoek, adres werving Een enquete onder mensen. Advertorial in nieuwsbrief Benader uw doelgroep op een populaire manier Banners en tekstlinks Op veel verschillende websites Commerciële mailing Uiteraard full color en html Meer informatie ? Mail naar of bel