De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 

Verwante presentaties


Presentatie over: " 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen "— Transcript van de presentatie:

1

2  100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen  Een unieke ervaring voor de bezoeker

3  Ongeveer 70 bezoekers hiermee is de 100 helaas niet behaald, maar dit zorgde er wel voor dat het café niet al te vol stond.  Tegen de 300 euro opgehaald voor het goede doel heel gaaf dat ons doel toch bereikt is. Om precies te zijn hadden we 298,50 opgehaald. Dit bedrag hebben wij zelf naar het glazenhuis in Enschede gebracht.  Veel medewerking van sponsoren dit tegen mijn verwachtingen in. Veel sponsoring in natura, winkels doneerden producten. Enkele winkels doneerden geld. Uiteindelijk hadden we 20 prijzen voor de loterij.

4  Er hing een uitmuntende sfeer Ik had een goede sfeer verwacht. Dit was zeer zeker waar. Elke bezoeker had het naar z’n zin en de projectgroep zelf ook.  De kosten waren geheel terugverdient. Van te voren was het eigenlijk al zeker dat de kosten terug verdient zouden worden, maar wel ten koste van het ingezamelde geld. Gelukkig was dit ingezamelde bedrag groot genoeg om ook ons doel van 300 euro te behalen.  De ervaring was voor de bezoekers uniek. Het grootste deel van de bezoekers had nog nooit een Silent Disco meegemaakt. Ze vonden het helemaal geweldig. Een aantal medewerkers van het Burgerweeshuis vroegen zelfs of we het niet nog een keer konden organiseren, in de grotere zaal.


Download ppt " 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen "

Verwante presentaties


Ads door Google