De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags."— Transcript van de presentatie:

1 Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags worden de premies steeds duurder en daarentegen wordt er steeds minder door de basisverzekering vergoedt. Het is sowieso altijd verstandig om eens in de zoveel tijd een keer te kijken en te vergelijken, welke zorgverzekering tegenwoordig de goedkoopste is en u daarbij toch een goede dekking biedt. Om u te oriënteren welke goedkope zorgverzekering uiteindelijk het beste bij u past, kunt u op diverse websites rondkijken. Een van die sites is bijvoorbeeld de website GoedkopeVerzekeringOnline.nl. Op deze site leest u welke zorgverzekering het goedkoopste is en u tevens de beste dekking biedt. Bij de meeste zorgverzekeraars is de dekking van de basisverzekering normaal gesproken hetzelfde, maar in de voorwaarden en de aanvullende verzekeringen zitten wel degelijke verschillen. Het is daarom belangrijk om die vooraf goed door te nemen en tegen elkaar af te wegen. U kunt bij het vergelijken het beste nagaan, welke specifieke dingen voor u het belangrijkste zijn en daarbij de passende verzekering zoeken.goedkope zorgverzekering

2

3 Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben wij voor u de goedkoopste zorgverzekeringen op een rijtje gezet. U ziet hierbij ook de top 3 zorgverzekeringen die u de beste prijs / kwaliteitsverhouding bieden. De top 5 van de goedkoopste zorgverzekeringen: 1. FBTO - 95 euro. 2. Kiemer - 99 euro. 3. Menzis – 104,75 euro. 4. Agis - 105,85 euro. 5. Zilveren Kruis – 106,50 euro. U kunt bij de desbetreffende verzekering op de website kijken om meer en uitgebreidere informatie over te vinden. Daar zult u ook de voorwaarden kunnen vinden, wanneer u van plan bent om over te stappen hoe dit in zijn werk gaat.


Download ppt "Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags."

Verwante presentaties


Ads door Google