De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?"— Transcript van de presentatie:

1 Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld? Kijkt u voor kleding opdruk embleem eens op http://www.embleemmaken.nl. Want wij kunnen u in zeer kleine aantallen (vanaf 2 stuks!) prachtige, kookwasbestendige opdruk emblemen leveren, die u zelf via onze websites kunt ontwerpen en bestellen, en later zelf eenvoudig op uw kleding kunt strijken; en de emblemen blijven gegarandeerd mooier en langer bestaan dan de kleding zelf! Op http://www.embleemmaken.nl kunt u online heel snel opdruk emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door het inladen van uw eigen embleem, plaatje of logo; en toevoegen van extra tekst en kaders is ook in een paar klikken voor elkaar. De opdruk emblemen zijn na ontvangst door uzelf eenvoudig op de kleding of ander textiel in te strijken. Maar vanzelfsprekend kunnen wij dat ook voor u doen. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemmaken.nl indien voor een mooie embleem opdruk op uw kleding.

2 Voor wie zijn de updruk emblemen in de vorm van instrijk emblemen geschikt en met welk doel? Het goedkoop laten bedrukken van kleding met een embleem opdruk is natuurlijk interessant voor vele mensen: - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam of adhv een bestaand plaatje (inladen), en deze zelf op uw kleding bedrukken oftewel strijken. - Verenigingen: op basis van het embleem van uw vereniging de kleding verfraaien met professionele full color opdruk of instrijk emblemen. - Bedrijven: uw bedrijfsembleem of (originele) bedrijfsleus als opdruk op uw kleding instrijken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemmaken.nl

3 Eigen kleding met een strijk opdruk embleem laten bedrukken via bv www.embleemmaken.nl levert u de volgende voordelen: - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of ander textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook de embleem opdruk zelf op uw kleding of bedrijfskleding laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemmaken.nl

4 Op www.embleemmaken.nl staan ook instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van opdruk instrijk emblemen of instrijk emblemen. U kunt zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om instrijk emblemen te ontwerpen en te bestellen en als opdruk op kleding te (laten) bedrukken. Test het zelf: gaat u naar http://www.embleemmaken.nl en zie de instructiefilms over het ontwerpen en strijken omtrent originele opdruk van uw kleding.


Download ppt "Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?"

Verwante presentaties


Ads door Google