De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor meer informatie ga naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor meer informatie ga naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org
Patches door strijk emblemen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's! Op logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de patches door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor patches. Voor meer informatie ga naar:

2 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org
Voor wie zijn strijk patches geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als patch op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color patch. - Particulieren: zelf een patch ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van patches. Voor meer informatie ga naar:

3 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org
Alle voordelen van een patch door strijk embleem kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van patches. Voor meer informatie ga naar:

4 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van patches. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om patches te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel of kleding anderzijds. Patches agv strijk emblemen: veel mooier en sneller dan logo borduren. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van patches. Voor meer informatie ga naar:

5 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Veel mooier en sneller dan logo borduren. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van logo borduren. Voor meer informatie ga naar:


Download ppt "Voor meer informatie ga naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google