De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op www.strijklogo.nl -> online kleding badges ontwerpen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op www.strijklogo.nl -> online kleding badges ontwerpen."— Transcript van de presentatie:

1 U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons!
=== Kijkt u zelf op -> online kleding badges ontwerpen en bestellen === Op of kunt u met een paar muisklikken badges, logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, waarbij u eenvoudig uw eigen plaatje of logo kunt inladen. Na de ontvangst van de stoffen emblemen of badges zijn deze door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken, maar natuurlijk ook te borderen. De badges zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar of voor de mooiste kleding badges.

2 Voor wie zijn de kleding badges alias strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als badges op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv elke afdeling zijn eigen badge gebaseerd op een algemeen logo. === Kijkt u zelf op online kleding badges ontwerpen en bestellen === - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met full color badges. Denk bv aan carnavals verenigingen, sport verenigingen, supporters verenigingen. - Particulieren: zelf badges ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar voor kleding badges.

3 Alle voordelen van badges borduren via bv www. strijklogo
Alle voordelen van badges borduren via bv kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar voor strijk badges ipv kleding badges.

4 Er worden via onze site www. strijklogo. nl of www. emblemenborduren
Er worden via onze site of vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde badges en strijk badges? - Kunnen jullie ook badges voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om badges op te brengen? - Zijn de badges ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over kleding badges.

5 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van kleding badges. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk badges te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op kleding anderzijds. Ga naar of voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van emblemen en kleding badges.


Download ppt "U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op www.strijklogo.nl -> online kleding badges ontwerpen."

Verwante presentaties


Ads door Google