Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Plaatje vrienden op een bank
Advertisements

Beelden storm.
April 2006 Annie M.G. Schmidt school Welkom in de Annie M.G. Schmidt school….. Kunst/cultuur thema: Vincent van Gogh april 2006.
Dominique De Hoon H4A.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Glamping Door Eline Hintzen.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Macbeth Door: Mike Testroote.
Door Marit Mulder.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gemaakt door: Koen en Jasper
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Samenvatting Learning Circle
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Gemaakt door: Denise Nicole Max
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
INLEIDING Murat en Dave.
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
CKV kunstautobiografie
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
2rootje ‘Dat is uit de kunst’
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
De Republiek der zeven verenigde nederlanden
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Presentatie slagharen
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
Stage: Basisschool de Klingerberg
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Gemaakt door Nouk en LOtte
GEMEENTEMUSEUM: WONDERKAMERS Door: Manon, Julia, Iris Klas: 4H2.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
Transcript van de presentatie:

Door: Jessica Bacuna

De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.

Ik wist niet wat is moest verwachtten want ik wist niet wat de opdrachten waren van de andere klassen. Ik wist ook niet dat het echt een aparte ruimte was waar ons kunstwerk zou staan.

HAVO 5 maakte de glamour camping kleding. Wij, HAVO 4, hebben portretten van onszelf gemaakt. MAVO 4 had met schetsen van hun zelf andere voorwerpen aangekleed.

Je ziet aan de meubels die er gebruikt zijn door mavo 4 en aan de soorten kleding die havo 5 gemaakt heeft dat het uit deze tijd komt.

Vroeger was het om rijkdom te tonen als je een kunstwerk in je huis had hangen. En het werd gemaakt om boodschappen weer te geven. Nu is het voor vermaak of om bijvoorbeeld de cultuur van een land te laten zien. Ook is het om je op het verkeerde pad te brengen dus dat je helemaal verdwaalt raakt in het schilderij.

De tentoonstelling heet Glamping. Ik moest bij die titel meer denken aan kunst met licht. En ik had de voorstelling denk ik anders genoemt omdat er niet alleen maar kunst stond van HAVO 5, maar ook van MAVO4 en HAVO 4 en die kunstwerken passen helemaal niet bij het thema.

Ik vond het heel gezellig want er waren best veel mensen gekomen, en het filmpje dat we te zien kregen van een paar HAVO 5 leerlingen was heel grappig, dus ik vond het zeker geslaagd!