Werken bij Krusada op Bonaire

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
De les van de graankorrel
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Cyclamen. Cyclamen Stilstand is achteruitgang! Groei is Leven!
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
Fair Play Eerlijk spelen
Discipelschap.
de genezing te Bethesda
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Discipelschap.
NIET OP DOOIEND IJS !!.
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
God en ons.
HOEZO BIDDEN?.
Pasen & Pinksteren op één dag!
NIET: waarom moest Christus sterven? Om op te kunnen staan en zó de dood te overwinnen! 2.
Groot geloof 1.
De Ben Adam Psalm 8.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
Welkom.
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Zie hoe Jezus daar loopt....
Welkom op TOV!.
WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Wat bent u waard? Verandering van binnenuit Raamsdonksveer
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
Wie zijn Zijn leerlingen?
Verlangens van God.
Welkom op TOV!.
Genade schenken 1.
Als ik, omringd door tegenspoed, Bezwijken moet,
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
9 oktober 2014 Bodegraven 1. 2 De vorige keer Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. 23 Maar.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Ik wil jou van harte dienen
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Preek Jakobus 2:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
Welkom op TOV!.
Jezus volgen kan niet in deeltijd
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;
Onverschilligheid.
Transcript van de presentatie:

Werken bij Krusada op Bonaire Inleiding TOV! Werken bij Krusada op Bonaire

Spreuken 24:11 ‘Red degenen, die ter dood gegrepen zijn; want zij wankelen ter doding, zo gij u onthoudt.’ (SV) ‘Red hen die ten dode gegrepen zijn, went u niet af van hen die ter slachting wankelen.’ (NBG) ‘Red hen die opgepakt zijn om te sterven, wee als u zich afzijdig houdt van wie wankelend ter slachting gaat.’ (HSV) ‘Bevrijd hen die ter dood veroordeeld zijn, doe alles om hun leven te redden.’ (NBV)

Noem een Psalm die je raakt en geef aan waarom. Vragen Via welke Bijbeltekst(en) heeft de Heere jou wel eens de weg gewezen in je leven? Noem een Psalm die je raakt en geef aan waarom.

Waarom geroepen? Markus 1 19 En toen Hij vandaar wat verdergegaan was, zag Hij Jakobus, de zoon van Zebedeüs, en Johannes, zijn broer, die in het schip de netten aan het herstellen waren. 20 En meteen riep Hij hen, en zij lieten hun vader Zebedeüs in het schip achter met de loonarbeiders en gingen weg, Hem achterna.

Waarom geroepen? Lukas 14 27 En wie zijn kruis niet draagt en achter Mij aan komt, kan geen discipel van Mij zijn. 28 Want wie van u die een toren wil bouwen, gaat niet eerst zitten om de kosten te berekenen, of hij de middelen wel heeft om het werk te voltooien? 29 Opdat niet misschien, als hij het fundament gelegd heeft en niet in staat is het te voltooien, allen die het zien, hem beginnen te bespotten, 30 en zeggen: Deze man begon te bouwen, maar heeft het werk niet kunnen voltooien.

Waarom geroepen? 2 Korinthe 5 1 Wij weten immers dat, wanneer ons aardse huis, deze tent, afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, maar eeuwig in de hemelen.

Daarom geroepen! Gods weg wordt ons door Zijn woord bevestigd. De mens wikt God beschikt. Lust wordt last. Als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn? Alle dingen die ons tegen hielden om naar Bonaire te gaan zijn weggenomen.

Geen zorgen? Splitsing van ons gezin Opleiding van Petra en Bianca Missen van ……... Warmte Vrijwilligerswerk / geen inkomsten

U bent de God die roept U bent de God die roept, Mijn hart en leven zoekt, Die mij gevonden heeft; Het eeuwig leven geeft. Als aan U toegewijd, Mijn hart en mond belijd; Ja, Jezus is mijn Heer’, Dan kniel ik voor U neer.

Ik heb jou gekozen, Opgedragen om Mijn weg te gaan Ik heb jou gekozen, Opgedragen om Mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, Ga dan in Mijn naam. Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’.

Mijn Jezus, geef mij kracht, Als ik Uw hulp verwacht Mijn Jezus, geef mij kracht, Als ik Uw hulp verwacht. Voltooi in mij Uw werk, En maak in zwakheid sterk. Als U mijn wegen leidt, In moeite en in strijd, Houd ik gelovig stand; Heer’, neem me bij de hand.

Blijf in mijn liefde, alle dagen; In liefde voor elkaar Blijf in mijn liefde, alle dagen; In liefde voor elkaar. Wat je de Vader ook wilt vragen, Vraag het in Mijn Naam. Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’.

Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’. Belijden onze Heer’, Jezus onze Heer’, Jezus, amen.

Psalm …

Mededelingen Vraag van Breus Ploeg: 21 oktober worstenactie. 18 uur bij Elim. Wie wil helpen? Geef je op bij Emma. Als je er vorige week niet was, geef dan ff je gegevens door aan de bar. Als je niet kunt komen op TOV!, meld je dan af bij Jan! Contributie 25 euro (betalen voor herfstvakantie). Gebedspuntendoos. Check: www.tov.hervormdwekerom.nl Volgende week vrijdag: win-in-a-minute! Volgende week donderdag: informatieavond familie van Kruistum over Krusada. Start 19.30 uur in kerk. Volgende week zondag: afscheidsdienst familie van Kruistum. Aanvang 10.00 uur in de kerk.