De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;

Verwante presentaties


Presentatie over: "mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;"— Transcript van de presentatie:

1 mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;
Belijdenis - Sela U bent de God die roept, mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft; het eeuwig leven geeft. Als aan U toegewijd, mijn hart en mond belijdt: Ja, Jezus is mijn Heer; dan kniel ik voor U neer.

2 opgedragen om mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen,
Dia 2. – tekst: Hans Maat Ik heb jou gekozen, opgedragen om mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, ga dan in mijn Naam. Heer, wij zeggen ja en amen, brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen; Jezus onze Heer.

3 Mijn Jezus, geef mij kracht, als ik uw hulp verwacht;
Dia 3. Mijn Jezus, geef mij kracht, als ik uw hulp verwacht; voltooi in mij uw werk en maak in zwakheid sterk. Als U mijn wegen leidt, in moeite en in strijd, houd ik gelovig stand; Heer, neem me bij de hand.

4 Blijf in mijn liefde, alle dagen; in liefde voor elkaar.
Dia 4 Blijf in mijn liefde, alle dagen; in liefde voor elkaar. Wat je de Vader ook wilt vragen, vraag het in mijn Naam. Heer, wij zeggen ja en amen, brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen: Jezus onze Heer. Belijden onze Heer, Jezus onze Heer, Jezus, amen.

5 Herstel mijn eerste liefde dat ondanks al mijn falen,
1. Vader in de hemel, Die zoveel om mij geeft, dat U in Uw genade Uw Zoon gegeven heeft. Dank U voor Uw liefde, Uw eindeloze trouw, dat ondanks al mijn falen, U zegt: ‘Ik hou van jou’. Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan.

6 De liefde die vervaagde, maar nam de tijd niet meer,
2. De drukte van het leven trok mij met zich mee. De liefde die vervaagde, de passie die verdween. Ik was U niet vergeten, maar nam de tijd niet meer, om in Uw Woord te lezen, bij U te zijn, o Heer. Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan.

7 Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan. 3. Vader in de hemel, met eerbied vraag ik nu, of U mij wilt vergeven. Ik kan niet zonder U. Dank U voor Uw liefde, Uw eindeloze trouw. En Vader, Ik wil zeggen, dat ik zoveel van U hou. Marcel en Lydia Zimmer

8 Ik wandel in het licht met Jezus, het donk’re dal ligt achter mij,
Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 1. Ik wandel in het licht met Jezus, het donk’re dal ligt achter mij, en ‘k weet mij in Zijn trouw geborgen, welk een liefdevolle Vriend is Hij.

9 Die de zonde in mij overwon.
Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 2. Ik wandel in het licht met Jezus, Geen duist’re wolk bedekt de zon, En ‘k kan niet anders, ‘k moet Hem prijzen, Die de zonde in mij overwon.

10 Ik wandel in het licht met Jezus, O, mocht ik zelf een lichtje zijn,
Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 3. Ik wandel in het licht met Jezus, O, mocht ik zelf een lichtje zijn, Dat straalt te midden van de wereld, Die gebukt gaat onder zorg en pijn. Glorieklokken: M.A. Alt

11 Mijn ziel is Hem gans toegewijd; Met Hem verrezen tot nieuw leven,
4. Ik wandel in het licht met Jezus, Mijn ziel is Hem gans toegewijd; Met Hem verrezen tot nieuw leven, Volg ‘k mijn Heiland tot in eeuwigheid. Glorieklokken: M.A. Alt Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem.

12 Jezus, alles geef ik U wat ik ben en heb en wat ik ooit zal zijn.
Al mijn hoop,   mijn plannen en mijn tijd  leg ik in uw hand,    vertrouw ze aan U toe.  

13 Door uw wil te doen, leer ik om vrij te zijn. Jezus, alles geef ik U,
wat ik ben en heb en wat ik ooit zal zijn. Tekst en muziek: Robin Mark en Jennifer Atkinson Nederlandse vertaling: Elly Zuiderveld-Nieman


Download ppt "mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;"

Verwante presentaties


Ads door Google