Project Sponsoring Kenia

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Going Global op het Altena College
Advertisements

Differentiatie in de klas
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin.
Maatschappelijk ondernemen met winst
Wie zijn wij?  4 vwo-leerlingen van De Lage Waard te Papendrecht beginnen een eigen handelsonderneming  Een project van 1 jaar lang voor het vak Management.
Beelden storm.
Onze presentatie over het ramp gebied in de Filipijnen en wat wij voor actie doen.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
‘Het podium op voor Villa Joep!
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Voedselpakketten voor Campina
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).
Edukans 4 april 2017.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
IKL project door: Kiki Pappers
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Presentatie over Tijgers.
Intersectoraal Klas 3.
Welcome hallo allemaal,
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Malawi Edukans project Loop met door de presentatie.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Aan de directie en medezeggenschapsraad van de school Presentatie loopt vanzelf door.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Beste, Twee jaar geleden werd er in Port-au- prince te Haïti, een nieuwe school gebouwd voor 300 leerlingen. Dit dankzij de steun van de Redemptoristen.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Prokkelen.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Ghana 2013, georganiseerd door de stichtingen Via-passiereizen en Dreams in Africa itTVV7o9g.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
4.2: De geschiedenis van de NL democratie Nakijken HC Opdracht vorige les afronden Huiswerk.
Lisa Kerssens en Marlous Bakker MM1A
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Sensibiliseringsbrieven.
Is dit onderzoek belangrijk? Is dit onderzoek onbelangrijk?
Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.
Basisschool Op De Horst
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Cultuur Quiz Atlas College Wat is nou iets dat jullie best nog wel eens zouden kunnen leren? Het woord perfectie hebben wij uitgevonden! A Anders,
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Programma Opening - avondvoorzitter ‘ArMOEDe, geloof in eigen kracht’ in Harderwijk? - Paul Lohmeijer, gemeente Harderwijk Uitleg project - team Voor.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Ogo op de Achthoek Klik bij elke dia om verder te gaan!
Transcript van de presentatie:

Project Sponsoring Kenia Door: Daan Höppener en Charlotte Ros

Inhoudsopgave Even voorstellen De actie Waarom we dit doen Waar het geld onder ander naar toe gaat Sponsoring Informatie

Even voorstellen Wij zijn Daan Höppener en Charlotte Ros van het Arentheem College in Arnhem. Onze school is nu bezig om geld in te zamelen voor Kenia, een actie van Going Global. Wij wilden graag extra geld inzamelen voor Kenia en daarom zijn we een eigen project begonnen. Wij doen dit door naar bedrijven die wat te maken hebben met onderwijs te gaan en die te vragen of zij wat geld overhebben voor Kenia. Ter compensatie maken wij een verslag voor op de site van het bedrijf en hangen wij posters van het bedrijf in de school.

De actie Going Global is een actie van Edukans. Edukans is een organisatie die zich inzet voor onderwijs in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie over Edukans kunt u www.edukans.nl bezoeken Aan het begin van 2005 konden leerlingen een sollicitatiebrief schrijven. De beste brief werd daaruit gekozen en de schrijver mocht met leerlingen van andere scholen naar Kenia. Bij ons had Els Knaapen uit de vijfde klas van het VWO gewonnen. Zij is naar Kenia gegaan en had daar gefilmd en een verslag gemaakt. Toen ze terugkwam is ze begonnen met de acties voor Kenia. De leerlingen zouden het geld binnenhalen door allemaal sponsoracties zoals in je pyjama rondlopen op school. Ook we hebben wedstrijden gehouden en er kwam zelfs een dansmarathon. Er is al veel geld binnen, maar we hebben het streefbedrag van €10.000,- nog niet gehaald .

Waarom we dit doen De reden waarom we dit doen is eigenlijk heel simpel. Wij waren allebei heel erg aangeslagen door de presentatie van Els en we willen graag dat er wat extra geld komt voor Kenia. Ook doen we dit omdat we het allebei leuk vinden om ons in te zetten voor een goed doel.

Sponsoring Informatie U zult begrijpen dat er veel geld nodig is voor het onderwijs in Kenia. Wij vragen u dan ook dit project te sponsoren met een royale bijdrage. Gelieve het geld te storten op de volgende rekening bankrekeningnummer 56.14.00.687 t.n.v. Arentheem College o.v.v. Going Global Kenia Wij hopen dat we zo dat we een duidelijk beeld hebben kunnen geven van onze plannen. Als u nog vragen heeft kunt u ons gerust mailen op daanhoppener@gmail.com , dan kan u antwoord verwachten binnen 3 dagen. Avast bedankt!

Waar het geld onder andere naar toe gaat In het bijgevoegde tekstbestand staat waar het geld onder andere naar toe gaat. Voor de link klik alstublieft hier. Als de link niet werkt moet u zelf het bestand even openen