De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer)."— Transcript van de presentatie:

1 Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).

2 Inhoud 1.Inleiding 2.Vraag van onze ondernemer 3.Onze antwoorden op jullie vragen 4.Hoe wij tewerk zijn gegaan 5.Vragen

3 Inleiding Wij hebben jullie een enquête gegeven, die jullie hopelijk allemaal serieus hebben ingevuld. Aan de hand van die enquête zijn wij verder gegaan met onze ondernemers vraag.

4 Vraag van onze ondernemer Wij hebben van onze ondernemer de vraag gekregen wat wij als kinderen nou willen leren over sociale media. Onze ondernemer is de eigenaar van het bedrijf #TeachMeSo, dat is een bedrijf dat veel cursussen geeft aan onderwijzers over sociale media. #TeachMeSo maakt ook opleidings- en beroepsprofielen.

5 Onze antwoorden op jullie vragen Trucjes: Als je trucjes wilt gebruiken met Google, Bing of andere zoek sites dan kun je achter je zoekmatriaal een + zetten met een bepaalde site of soort als je alleen daarvan iets wilt of juist een – als je iets juist niet wilt.

6 Hoe wij te werk zijn gegaan Wij hebben eerst de vragen op plannex gemaakt en wij hebben daarna een afspraak gemaakt met onze ondernemer. Toen zijn wij aan het werk gegaan en hebben we meer vragen gemaakt. Toen hebben we voor jullie een enquête gemaakt. Uit die antwoorden kon onze ondernemer goed verder met zijn werk en konden wij deze presentatie maken.

7 Zijn er nog vragen?


Download ppt "Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer)."

Verwante presentaties


Ads door Google