De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mindmap De kinderen hebben eerst per groepje een digitale mindmap op het bord gemaakt om uit te zoeken wat ze al wisten en waar ze moesten gaan zoeken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mindmap De kinderen hebben eerst per groepje een digitale mindmap op het bord gemaakt om uit te zoeken wat ze al wisten en waar ze moesten gaan zoeken."— Transcript van de presentatie:

1 Mindmap De kinderen hebben eerst per groepje een digitale mindmap op het bord gemaakt om uit te zoeken wat ze al wisten en waar ze moesten gaan zoeken.

2 De presentatie De kinderen introduceren hun onderwerp.

3 Aarde De kinderen vertellen over de aarde en gebruiken hierbij google maps op het smartboard.

4 Temperatuur Kinderen vertellen over de temperatuur op aarde en gebruiken hierbij de interactieve thermometer op het smartboard.

5 Andere planeten De kinderen vertellen over het zonnestelsel en de planeten. Hierbij gebruiken ze de foto`s die in het notebook op het smartboard te vinden zijn.

6 De maan De kinderen vertellen over de maan en leggen aan de hand van een interactief werkblad uit hoe de maan om de aarde draait en hoe het kan dat de maan van vorm veranderd.

7 De zon De kinderen vertellen over de zon en gebruiken hier filmpjes voor die ze op het smartboard laten zien.

8 Einde De kinderen hebben met veel plezier aan het smartboard gewerkt en het is een leuk resultaat geworden.

9 Evaluatie De kinderen hebben voor ze aan het project begonnen een mindmap gemaakt over het smartbord (dit zijn de gele vakken) Na het project hebben ze de mindmap aangevuld met wat ze geleerd hadden(dit zijn de groene vakken) De kinderen hebben snel dit nieuwe media tot zich gemaakt! “bravo”


Download ppt "Mindmap De kinderen hebben eerst per groepje een digitale mindmap op het bord gemaakt om uit te zoeken wat ze al wisten en waar ze moesten gaan zoeken."

Verwante presentaties


Ads door Google