De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk."— Transcript van de presentatie:

1 Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.

2 Op een dag ging een oudere vrouw met een tas vol geld naar een bank.
Aan de balie stond ze erop dat ze alleen met de bankdirecteur wilde praten, om een spaarboekje te openen, “verstaat u alstublieft…. , het gaat hier om heel veel geld”. Na een lange discussie hebben ze de vrouw naar de bankdirecteur gebracht - de klant is koning!!!

3 De bankdirecteur vroeg naar de geldsom, die de vrouw op de bank wou zetten. Zij vertelde hem dat het om 50 miljoen euro ging. Ze maakte haar tas leeg voor hem. Natuurlijk was de bankdirecteur nieuwsgierig naar de herkomst van het geld. “Lieve vrouw, het verrast mij, dat u zoveel geld bij u hebt - hoe hebt u dat gedaan?” De oudere vrouw antwoordde hem “Heel simpel. Ik wed!”

4 “Wedden?”, vroeg de bankdirecteur, “wat voor weddenschappen?”
De oudere vrouw antwoordde: “Nou ja, al het mogelijke. Bijvoorbeeld, ik wed met u voor euro, dat uw ballen vierkant zijn!” De bankdirecteur schoot in de lach en zei: “Dat is toch belachelijk! Op deze manier kunt u toch nooit zo veel geld verdienen.”

5 Nou ja, ik zei al eerder, dat ik op deze manier mijn geld verdien
Nou ja, ik zei al eerder, dat ik op deze manier mijn geld verdien. Bent u bereid om op deze weddenschap in te gaan?” “Natuurlijk”, antwoordde hij. Het ging inderdaad om veel geld. “Ik wed dus voor euro dat mijn ballen niet vierkant zijn.”

6 De oudere vrouw antwoordde: “Afgesproken, maar omdat het om heel veel geld gaat, zou ik dan morgen om uur met mijn advocaat langs kunnen komen, zodat we ook een getuige hebben?” “Natuurlijk!” De bankdirecteur ging akkoord.

7 De komende nacht was de bankdirecteur al heel nerveus en was al uren bezig met zijn ballen zeer nauwkeurig te bestuderen. Eerst van de ene dan van de andere kant. Ter allerlaatst hielp hem een eenvoudige test tot 100% zekerheid. Hij zal de weddenschap winnen, heel zeker! De volgende ochtend, om uur kwam de oudere vrouw met haar advocaat de bank binnen.

8 Ze stelde de beide heren voor en herhaalde de weddenschap voor 25
Ze stelde de beide heren voor en herhaalde de weddenschap voor euro. En opnieuw accepteerde de bankdirecteur deze weddenschap dat zijn ballen niet vierkant zijn. Daarop vroeg ze hem om zijn broek naar beneden te laten, om de zaak een keer te bekijken.

9 De bankdirecteur liet zijn broek zakken, de oudere vrouw kwam dichterbij, bekeek de zaak in alle rust en vroeg hem dan voorzichtig of ze zijn ballen mocht aanraken. Denkt u eraan dat het om zeer veel geld ging. “O.K.” zei de bankdirecteur overtuigend. ”Het is euro waard en ik begrijp dat u heel zeker wilt zijn.” Daarop kwam de vrouw nog een beetje dichterbij en woog de ballen van de man in haar hand.

10 Toen merkte de bankdirecteur dat de advocaat begonnen was met zijn hoofd tegen de muur te slaan.
De bankdirecteur vroeg aan de vrouw: “Wat is er aan de hand met uw advocaat?” Zij antwoordde: “Niks, ik heb enkel met hem voor euro gewed dat ik vandaag om uur de ballen van een bankdirecteur in de hand zou houden.”

11 De herkomst van deze mop is niet bekend, maar het brengt iedereen geluk die hem verder verstuurt.
De persoon die de ketting verbreekt zal veel pech hebben.

12 Dus, bewaar deze mop niet, het enige wat je te doen hebt is deze mop aan 5 vrienden/bekenden te sturen die je veel geluk wenst. Je zult zien dat je in de komende 4 dagen iets goeds gaat meemaken, als je deze ketting niet verbreekt.

13 Groetjes van Maus


Download ppt "Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk."

Verwante presentaties


Ads door Google