Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili +56 9 95012987

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Maak een tentoonstelling
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Water, schapen en vrouwen
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
… en wat wil Jezus van jou?
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Het Trouwfeest.
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Het Vierde Huwelijk.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
NIET OP DOOIEND IJS !!.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
De 10 geboden Ik ben de Here God. Ik ben jouw God. Ik wil altijd voor jou zorgen. Hou daarom van Mij het meeste. Maak geen beeld van God. Gebruik de naam.
Thema voor vanavond is:
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Wat doet de Heilige Geest?
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
Wie is God voor jou?.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
13 juni 2013 Bodegraven vanaf hoofdstuk 7:1 1. 1Korinthe 7 1 Wat nu de punten betreft, waarover gij mij geschreven hebt, het is goed voor een mens niet.
Woord van Leven Juni 2014.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Welkom in de samenkomst
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
‘Mixed up piles’.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili Beste Vrienden, Groetjes vanuit Chili. Ik ben nu in de stad Concepcion in Chili in Zuid Amerika. 11 November ga ik hier trouwen met Jennifer Sanchez. Ik logeer nu bij haar ouders, iedereen spreekt hier Spaans. We zijn nu alles aan het voorbereiden voor het huwelijk en onze tijd daarna.

Op de foto staat Jeny bij de mooie plaats aan de kust waar we ook in een vakantie huisje van haar tante mogen logeren voor een tijd die we hier zijn na ons huwelijk. Mijn ouders waren van plan hier ook te zijn maar omdat mijn vader ziek is geworden is dat niet doorgegaan. We zijn van plan een herhaling en receptie te houden op Curaçao en in Nederland in 2012.

In deze feestelijke brief kan ik het toch niet nalaten het droevige bericht te plaatsen van onze goede familie vriend en collega zendeling Wout van den Bor. Hij is plotseling overleden door een gesprongen Aorta op 24 Oktober Hij was nog zo gezond en was net weer terug in NL van de herdenking dat 50 jaar geleden de “Stromen van Kracht” zending is begonnen in Suriname De laatste maanden kwam hij heel vaak bij mijn vader op ziekenbezoek, en bad dan voor mijn vader en zei altijd dat hij heel dankbaar was dat mijn vader hem tot de Here had geleid met tranen in zijn ogen. Een dag voor zijn overlijden belde hij nog met mijn vader dat hij weer gauw langs zou komen … Mijn vader voelt zich beter en heeft nog een paar maanden de chemo pilletjes kuur te volgen. Op de foto onder, gemaakt op 3 Okt. zitten mijn vader en Wout, spelend met ons hondje.

Op 11 November gaan Jeny en ik trouwen in de burgerlijkestand van San Pedro in Concepcion Chili. We zijn daar om 10:00 uur. Dus om 11:11 op zijn we getrouwd. Dat is om 15:11 in NL tijd en 10:11 Curaçaose tijd. Daarna hebben we de huwelijks inzegening door Pastor Santos in de kerk aan de Galvarino straat om 16:00 Daarna de receptie voor familie in het restaurant van Jeny haar schoonzus aan de Bio- Bio rivier. Uitnodiging Huwelijksfeest op Curaçao: Datum: Zaterdag 7 Januari Tijd: 5 uur smiddags. Plaats: In het gebouw van de “Bida Nobo” Kerk aan de RioCanarioweg (Dit is een speciale plaats voor mij want het een van de eerste gebouwen die mijn ouders hebben ingewijd voor de samenkomsten van Stromen van Kracht Zending in Uitnodiging Huwelijksfeest in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012 Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel)

Daniel en Jeny in de Kerk Jeny en Daniel aan het winkelen voor een pak.

- 20 December gaan we naar Colombia voor een week waar we gaan meehelpen met de kerstviering voor kinderen December gaan we naar Curaçao Januari gaan we naar Indonesië waar we 4 maanden gaan werken in het zendings hospitaal als vrijwilligers in de technische afdeling. Er is veel te doen daar en ze zien al uit naar onze komst. Foto’s bekijken ? … Op deze website kan je de foto’s zien van ons huwelijk na 11 November. Hier zet ik ook al jullie gelukwensen die je opstuurt per . Het is dus ook ons gastenboek. Via Facebook zal ik ook het laatste nieuws doorgeven:

Vrienden vragen wel; “Wat voor een cadeau wil je graag voor je huwelijk?” Mijn antwoord is dan, een kleine gift per maand is beter dan een eenmalig cadeau vooral als we op lange termijn in de zending zijn. Inentingen en een ziektekostenverzekering met werelddekking zijn verplicht voordat we de zending ingaan. Per 1 januari moeten we daar gezamenlijk 3000 Euro voor betalen voor een jaar. We bidden dat God zal voorzien. Wil je meehelpen? Stuur je gift tgv: “Verzekering”.

Genesis 2:24 Daarom zal een man zijn vader en zijn moeder verlaten en zijn vrouw aanhangen, en zij zullen tot een vlees zijn.

11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny gaan trouwen in Chili

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.