Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Een vrouw te zijn.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Wat is het verschil tussen onze God en een totempaal?
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Zomaar een kaartje.
GOD.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Glow.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Dagboek van een vrouw.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Jezus roept de leerlingen
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Help de slachtoffers van de watersnood in Bosnië en Servië
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Goedendag computerbezitter!
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia Beste Vrienden, Groetjes uit Indonesië. In november ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot Mei. De mensen hier zijn erg dankbaar dat ik als vrijwilliger ben gekomen om mee te helpen in de technische dienst van het zendings Hospitaal Bethesda in West Borneo.

Samen met wat werkers zijn we begonnen alle waterleidingen binnen de gebouwen van het hospitaal te vernieuwen. Veel leidingen onder de grond lekken en zijn niet meer te repareren. Het is een hele klus en we hopen het in maart af te hebben.

2 van de 3 wasmachines doen het motorisch nog steeds goed nadat ik ze handmatig heb gemaakt afgelopen jaren, maar na zoveel gebruik roest het metaal toch wel een beetje weg. Dus hebben we wat metalen platen gekocht en die ben ik er op de foto op aan het lassen. Zo kunnen de wasmachines weer een paar jaar langer mee. De derde wasmachine ga ik nu ook alle bedrading eruit halen en hem ook helemaal handmatig maken.

90 bedden in het Bethesda Hospitaal

In Oktober 2010 heb ik Jeny ontmoet na elkaar 3 jaar geschreven te hebben. Zo De Here wil gaan we trouwen in Chili. Jeny woont nog bij haar ouders en ik mocht bij hun logeren toen ik haar voor het eerst heb ontmoet in oktober Ik ben er 2 weken geweest, het is een fijn Christelijk gezin. Ook heb ik natuurlijk even de handen uit de mouwen gestoken. In haar huis was er nog steeds een wastafel die het niet meer deed sinds de vreselijke aardbeving van Feb Dus wij naar de bouwmarkt om wat onderdelen te kopen. En ik vond een hele handige universele plastic flexibele afstelbare afvoer voor de wastafel. Dus heb ik er gelijk ook maar 5 gekocht voor het Hospitaal in Indonesië.

Jeny helpt ook mee helemaal vanuit Chili …

Jeny heeft haar eerste taak voor de zending al gedaan. Diezelfde flexibele wastafel afvoer buis die ik had meegenomen om hier uit te proberen paste zo goed en zijn zo bijzonder handig. En ik dacht: “Daar moet ik ooit eens wat meer van kopen:” Op datzelfde moment schreef Jeny; “Jij zit al in de zending, maar ik doe nog niets aan de zending” Toen zei ik; “Nou, je kunt wel wat doen voor de zending …” Toen heeft Jeny vanuit Chili een hele doos van die afvoer buizen opgestuurd en die kwamen na een maand al aan. Ik ga dus langzamerhand alle lekkende afvoeren vervangen totdat allemaal zijn vervangen door de nieuwe.

Daniel en Jeny in Chili in Oktober 2010

 Het scherm van mijn laptop heeft het begeven, hij ging zomaar heel langzaam uit. Ik heb hem toch al weer bijna 2 jaar (2e hands) heel intensief gebruikt. Ik gebruik nu maar even een gewone PC, maar ik zal toch wel weer mijn laptop moeten repareren of weer een (2e hands) moeten kopen. Wil je meehelpen? Stuur je gift ovv “Laptop” Een andere onverwachte kostenpost is dat ik 15 Maart even het land uit moet naar een buurland om een nieuw visum aan te vragen zodat ik hier nog tot Mei kan blijven. Het kost weer wat reis geld waar ik voor bid. Het hospitaal is heel blij met alles wat ik hier kan doen, dus het is de moeite waard. Stuur je gift ovv “Visum”

Spreuken 18:22 ¶ Wie een vrouw vond, heeft iets goeds gevonden en gunst van de HERE verworven.

11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny gaan trouwen in Chili

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.