Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bereik de prospecten die uw mailing willen !. July Agendapunten Update Resultaten van de test-mailing 2005 Voorstelling van de nieuwe mailing.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Rijdend op een paard hoeft een handicap, geen beperking te zijn. Het geeft een gevoel van vrijheid, je bouwt een band op met het paard. Het geeft je een.
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
“Hoe kom ik aan klanten?”
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.

GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
HP Pavilion DV7 Batterij
Vmbo Helicon Eindhoven
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?
Project Sponsoring Kenia
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
 Daling ziekteverzuim  Teamvorming  Prestatieverhogend  Financiën.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
NIET OP DOOIEND IJS !!.
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Praktijkpresentatie:
Dmv een starterslening willen vele gemeenten de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt. Niet alle gemeenten.
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Wat doet onze school voor het milieu ???
“Een nadenkertje...” Druk op je muis om de beelden te zien...
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
De doelstelling van deze workshop is niet om u iets nieuws te leren.
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
Wachten op de trein Wachten voor een spoorwegovergang is vervelend, maar daar hebben wij wat op bedacht!!! Gemaakt door David Joon,Wietse Uittenbogaard.
Prokkelen.
Vrienden 9/04/2017 3:02.
De koning van de kikkers
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Magister voor ouders.
Alles komt weer goed, kunt u gaan revalideren. U zult weer helemaal herstellen! Er is maar een probleempje. NolK Clickje om door te gaan.
Methode-terugkomdagen in samenwerking met…. Wie wij zijn Onze locaties en werkgebied Onze trainers en expertise.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
EEN VAN DE GENOMINEERDEN IN EINDSTRIJD…. GELUK VOOR IEDEREEN.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Mijn webshop Charlotte Evens MEBD. Bernadette.
Voorlichtingsavond 5HAVO / 6VWO Examentrainingen Studiekring 25 en 26 april 2016 Veluws College Walterbosch 12 januari 2016
“GOEDE VOORNEMENS” NIET KUNNEN DOORZETTEN, HOE KOMT DIT NOU? BRIAN KOSTER TIMO VAN SAMBEECK.
Experiment 3: Stimulering museumbezoek via social media en games.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling.
Conditietraining Gezonder leven door meer te bewegen en anders te eten.
Villas-opties in Spanje Website: Tel: Club Villamar - Geniet van.
Presentatie opendeurdag 17 april 2016
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen
Hoeveel lagen had de hoogste taart ooit?
JUIST GYM.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Voor iedereen! Zonder oordeel, open, betrokken en actief!
Voorlichtingsbijeenkomst 4e klassen HAVO en VWO
Transcript van de presentatie:

Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken

Even voorstellen: Fitnesscentre Fysiek heeft haar deuren geopend voor alle sportliefhebbers in Toen wij begonnen waren wij de allergrootste Hammer Strength school ter wereld en zelfs Gary Jones, de oprichter van Hammer Strength, kwam helemaal vanuit de USA om onze club te bewonderen. Naast een zeer uitgebreide collectie Hammer Strength apparatuur, bieden wij tegenwoordig ook andere fitnessmerken aan zoals: Technogym, Panatta, Life Fitness, Nautilus en Precor.

Uiteraard zijn wij het cardio- apparatuur niet vergeten, zo bieden wij Concept Rowers,

Crosstrainers, Loopbanden, Steppers, Summit Trainers, Fietsen, Ligfietsen en Stairclimbing aan.

Ook kunnen onze klanten gebruik maken van onze Virtual Spinning lessen, onze Powerplate en de ROM Machine!

Door het enorme aanbod van verschillende topmerken fitness- apparatuur hoeft u bij ons nooit op uw beurt te wachten!

Meten is Weten! Daarom kunt u bij ons ook een bodyscan laten maken voor slechts € 3.50

Heeft u een persoonlijke doelstelling die u graag wilt bereiken? Ook daar helpen wij u graag bij. Wij maken voor € 5,00 een persoonlijk bewegingsprogramma speciaal voor u op maat.

Ook voor een persoonlijk voedingsadvies kunt u bij ons terecht. Voor € 20,00 kunnen wij aan de hand van uw opgegeven eetpatroon, een nieuw voedingsplan samenstellen, waardoor uw doelen bereikbaar worden!

Wilt u “one on one” begeleiding dan kunt u ook voor Personal Training kiezen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces om uw doelstelling te bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Na de workout even lekker in de sauna of de zonnebank? Ook deze faciliteiten bieden wij u bij Fysiek!

Ook voor al uw voedingssupplementen kunt u bij ons prima terecht. Naast een gedegen advies, kunnen wij ook desgewenst al uw supplementen bestellen indien zij even niet voorradig zijn.

Tevens bieden wij diverse producten uit eigen keuken. Zeer gezond, vers en uiteraard zeer smakelijk. Deze producten bevatten o.a. veel hoogwaardige proteine, fine oats en fruit.

Voorbeelden van deze producten zijn bijv. onze Proteine muffin, Fysiek reep, Proteine brownie, Fysiek bonkies, Proteine wafels en Biefstuk ballen uit de oven

Kortom, wij bieden u een totaal Fitnesscentrum. Omdat we samen een gemeenschappelijk doel hebben en dat is: Samen gezellig, fijn, gezond en sportief bezig zijn met ons lichaam! De kosten? Voor € 21,95 kunt u al onbeperkt sporten en deze maand hebben wij ook nog eens een leuke aktie voor nieuwe leden. Dus graag tot ziens in het tot tweemaal toe, als beste verkozen fitnesscentrum Van Leiden en Omstreken.