De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen"— Transcript van de presentatie:

1

2 Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen
|

3 Diana van Oudenaaren Wie is Detron? Wie ben ik?
Even voorstellen Diana van Oudenaaren Wie is Detron? Wie ben ik? Samenwerking NOA & Detron NOA en Detron slaan de handen ineen. ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij! Detron wijst u, als ondernemer, de weg op het gebied van telecom en IT. Telefonie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. We willen overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. Met Detron zet je ze op een rij en kom je tot de beste telefonie-oplossingen. De wereld van telecom staat niet stil. Nieuwe technologieën verdringen steeds verder de traditionele telefonie, vaste en mobiele telefonie worden steeds verder geïntegreerd en beveiliging van mobiele apparaten is niet meer weg te denken.

4 KPN stopt met deze dienst
Uitfasering ISDN – wat betekent dit? Wanneer? September 2019 Waarom? KPN stopt met deze dienst Wat betekent dit voor jou? Vanaf september 2019 kan je niet meer bellen of gebeld worden via de vaste lijn. Kortom; je moet een alternatief zoeken om bereikbaar te blijven! KPN heeft aangegeven dat traditionele ISDN verbindingen in 2019 opgeheven zullen worden. Dit betekend dat bedrijven die hier nu nog gebruik van maken voor die tijd overgestapt dienen te zijn naar een andere oplossing. 2019 lijkt ver weg echter maakt 80% van de Nederlandse bedrijven nog gebruik van ISDN. Kom niet voor verassingen te staan en maak snel een afspraak. Tijdens uw afspraak wordt er een inventarisatie gedaan en krijgt u een passend toekomst vast advies. Daarnaast krijgt u, als lid van NOA, een fikse korting! Ga snel naar om een afspraak te plannen.

5 Uitfasering ISDN – wat zijn de alternatieven?
Hosted telefonie Mobile Only / Vast op mobiel Wat is de beste oplossing? Dat hangt van je persoonlijke situatie af KPN heeft aangegeven dat traditionele ISDN verbindingen in 2019 opgeheven zullen worden. Dit betekend dat bedrijven die hier nu nog gebruik van maken voor die tijd overgestapt dienen te zijn naar een andere oplossing. 2019 lijkt ver weg echter maakt 80% van de Nederlandse bedrijven nog gebruik van ISDN. Kom niet voor verassingen te staan en maak snel een afspraak. Tijdens uw afspraak wordt er een inventarisatie gedaan en krijgt u een passend toekomst vast advies. Daarnaast krijgt u, als lid van NOA, een fikse korting! Ga snel naar om een afspraak te plannen.

6 Danny Jansen NOA LEDEN SPECIAL!! Wie ben ik? Waarmee kan ik je helpen?
Even voorstellen Danny Jansen Wie ben ik? Waarmee kan ik je helpen? NOA LEDEN SPECIAL!! NOA en Detron slaan de handen ineen. ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij! Detron wijst u, als ondernemer, de weg op het gebied van telecom en IT. Telefonie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. We willen overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. Met Detron zet je ze op een rij en kom je tot de beste telefonie-oplossingen. De wereld van telecom staat niet stil. Nieuwe technologieën verdringen steeds verder de traditionele telefonie, vaste en mobiele telefonie worden steeds verder geïntegreerd en beveiliging van mobiele apparaten is niet meer weg te denken.

7 T-Mobile Onbeperkt Bellen/SMS + 6GB data
Regulier € 26,00 p.m. Bedrag is exclusief 21% btw Als Detron zijnde doen wij zaken met alle bekende netwerken. Voor dit kwartaal hebben wij een erg aantrekkelijk aanbod met T-Mobile. Normaal betaal je bij een contract voor 24 maanden met onbeperkt bellen, sms en 6GB data € 26,00 per maand.

8 T-Mobile Onbeperkt Bellen/SMS + 6GB data
Aanbod NOA Leden € 16,50 p.m. Aanbod is alleen geldig i.c.m. nieuwe aansluitingen voor 2 jaar. Als Detron zijnde doen wij zaken met alle bekende netwerken. Voor dit kwartaal hebben wij een erg aantrekkelijk aanbod met T-Mobile. Normaal betaal je bij een contract voor 24 maanden met onbeperkt bellen, sms en 6GB data € 26,00 per maand.

9 VRAGEN?

10


Download ppt "Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen"

Verwante presentaties


Ads door Google