De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KJB > Commissies PR-commissie Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KJB > Commissies PR-commissie Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden."— Transcript van de presentatie:

1

2 KJB > Commissies PR-commissie

3 Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden naar (grote) ondernemingen welke op projectbasis specialisme willen inhuren.

4 Bekendheid KJB Overleg en Onderzoek (2008) Michaël van Knippenberg, Hugo Breukers en Robert Reinink Extern Intern (speerpunt)

5 Bekendheid KJB Hiervoor is een inventarisatie wat ieder KJB lid zakelijk kan inbrengen en goede interne informatie-uitwisseling van belang.

6 Bekendheid KJB Hoe interne bekendheid aanpakken Nieuwe website KJB Introductie onderneming ÉÉN op ÉÉN gesprekken

7 Bekendheid KJB Eerste focus op de introductie onderneming Elke ledenavond zal er gelegenheid zijn voor 2 KJB leden om een introductie te doen van maximaal 5 min./KJB lid

8 Bekendheid KJB Wat levert de introductie op? Zichtbaarheid, wisselwerking, persoonlijke groei,opbouwende kritiek (leeromgeving), aanbevelingen kunnen doen binnen andere netwerken MEER OMZET!

9 Bekendheid KJB Korte introductie van jezelf Korte introductie van jou onderneming 10% van de tijd voor je introductie

10 Bekendheid KJB Wat is het specialisme en/of zijn de specifieke producten en/of diensten binnen jou onderneming. 10% van de tijd voor je introductie

11 Bekendheid KJB Wie zijn de specifieke opdrachtgevers/klanten voor jou onderneming. 30% van de tijd voor je introductie

12 Bekendheid KJB Wat zijn de ‘triggers’ voor je mede KJB leden om aan jou en/of jou onderneming te denken en te schakelen, indien zij binnen hun eigen netwerk de ogen en oren open hebben en deze ‘triggers’ waarnemen. 30% van de tijd voor je introductie

13 Bekendheid KJB Naar welke opdrachtgever/klant ben je specifiek op zoek? (branche-onderneming-afdeling-persoon) 15% van de tijd voor je introductie

14 Bekendheid KJB Sluit af met een zgn. ‘memory hook’ De financiële adviseur: "Ik help mensen om rijk met pensioen te gaan". De fotograaf zegt: "Wij schieten jullie familie!" 5% van de tijd voor je introductie

15 Bekendheid KJB

16 Van de luisterende KJB leden wordt verwacht dat: Zij goed luisteren naar jou introductie en de ‘triggers’ Zij opbouwende feedback geven op jou introductie. Zij de ogen en oren openhouden voor jou (triggers) binnen hun eigen netwerk.

17 AANMELDEN Opstellen in rijen van 3 Aanmelden bij de ledenavond commissie Grijp deze kans om je zichtbaar te maken !!!!!!

18


Download ppt "KJB > Commissies PR-commissie Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden."

Verwante presentaties


Ads door Google