De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen."— Transcript van de presentatie:

1 Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen.
Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen meer inhoudt dan het eten of drinken dat we serveren. Dagelijks zijn we ook bezig met inrichting, personeel, aankopen, website ontwikkelen, gerechten ontwikkelen en bereiden, social media, en uiteraard onze belangrijkste taak: zorgen voor onze klanten. Voor we van start konden gaan een jaar geleden, moesten we een kaart samenstellen zonder dat we wisten wat in de smaak zou vallen bij onze klanten. Vandaar dat we in dat eerste jaar verschillende formules en gerechten hebben uitgeprobeerd. We hebben zelfs onze brasserie uitgebreid met vergaderfaciliteiten (tot 20 personen) en een ijssalon. We zijn dan ook fier om 10 verschillende soorten ijs en veel meer ijscoupes te kunnen aanbieden. Naast ijs kan u ook terecht voor pannenkoeken, Brusselse wafel, gebak of wat dacht u van een echte Engelse High Tea. Vanaf september willen wij een beetje afwijken van de normale opbouw en elke maand een nieuwe kaart aanbieden met andere voor- en hoofdgerechten en desserten. U kan hierdoor telkens opnieuw komen proeven van nieuwe en frisse gerechten. Waarom we dit doen? Het is een beetje zoals een kadootje krijgen. Elke maand kan je bij ons een nieuw pakje komen uitpakken en uiteraard culinair komen proeven van iets nieuws…. En wie houdt er nu niet van een leuke verrassing? .

2 Culinaire jaarkalender 2018-2019
Elke maand gaat de keuken van DE STOOF ’odes’ brengen. Een ode brengen aan mooie, verse, seizoensgebonden producten, waar verrassende gerechten mee worden gecreëerd. Staat uw favoriet erbij? JANUARI / FEBRUARI MAART APRIL MEI JUNI SPECIAL SPECIAL SPECIAL SPECIAL SPECIAL ODE ODE ODE ODE ODE aan de aan het aan het aan de aan de RUND STOOF KLASSIEKERS GROENTEN WITTE GOUD ITALIAANSE KEUKEN JULI // AUGUSTUS SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER SPECIAL SPECIAL SPECIAL SPECIAL SPECIAL ODE ODE ODE ODE ODE aan de aan de aan de aan het aan het ZEE SCHNITZEL GEVOGELTE WILD BURGER


Download ppt "Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen."

Verwante presentaties


Ads door Google