De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek

3 Ze waren 85 jaar oud en meer dan 60 jaar getrouwd. Ze waren in goede gezondheid omdat zij zorgde dat er gezond gegeten werd. Bovendien stimuleerde ze haar man om zoals zij veel te bewegen.

4 Op een dag hielp hun goede gezondheid ze niet. Tijdens een van hun vele reizen stortte het vliegtuig neer en gingen ze naar de hemel...

5 St. Pieter stond ze op te wachten en nam ze mee naar een mooi landhuis, met een prachtige keuken en een waterval in bad. Vol verbazing snakten ze naar adem toen Pieter zei: Welkom in de hemel. Dit is jullie nieuwe huis. De oude man vroeg: Hoeveel gaat dit kosten ? Niets, dit is jullie beloning in de hemel.

6 De oude man keek uit het raam en zag een golfterrein mooier dan hij ooit gezien had op TV. Wat zijn de kosten voor tuinonderhoud ? Dit is de hemel Je kan gratis spelen op elk tijdstip van de dag.

7 In het clubhuis zagen ze een buffet met zo’n heerlijke gerechten dat het water al in hun mond kwam... Vraag niets. Dit is de hemel, Alle eten is gratis. zei Sint-Pieter.

8 De oude man keek rond en naar zijn vrouw. Waar is de vetarme voeding en die met lage cholesterol, en thee en koffie zonder cafeïne ? vroeg ze.

9 Dat is het beste, antwoordde St. Pieter. Je kan eten en drinken zoveel je wilt en wat je wilt, je zal nooit dik of ziek worden. Dit is de hemel ! De oude man vroeg: Geen fitness om te trainen ? 'Nee tenzij je het zelf wilt was het antwoord. Geen bloeddrukcontrole meer of vitaminesupplementen slikken...? Nee nooit meer. Alles wat je hier doet, is genieten.

10 De oude man keek naar zijn vrouw en zei: Jij met je gezond eten... We hadden hier twintig jaar eerder kunnen zijn !…


Download ppt "Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek."

Verwante presentaties


Ads door Google