Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Boekbespreking van: Mitch Slemmer
Advertisements

Sven en zijn rat gaan op kamp
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
Kerstviering kleuterbouw
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Digitaal Beeldverhaal
Gemaakt door Mike van Doorn
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Bloemen in onze tuin.
Stop! Sta eens even stil..
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Elektrisch op vakantie! Gemaakt door: Jannes sabrina Hanane anne.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Sjakie en de chocoladefabriek
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
In het midden lag een grote dauwdruppel, zo groot als de mooiste parel.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
De zon stond nog maar half boven de berg en voor de helft was ze al onder.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wormpje wordt wormpjesmoes
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
CKV kunstautobiografie
Harry Potter Studios.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Mijn verjaardag..
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Auto’s Door Vincent :. Auto’s Door Vincent :
Transcript van de presentatie:

Brayan Renders Mijn culturele ervaringen

Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling met de hele klas deze voorstelling was heel muzikaal gericht en bestond voornamelijk uit dans op hiphop en rap, maar er kwamen ook dingen langs zoals beatboxen.

Mijn eerste biscoop film Harry Potter Deel 2 was de eeste film die ik in de bioscoop heb gezien. Ik weet nog dat ik het heel spannend vond en ik heel de film op het puntje van mijn stoel heb gezeten, maar toen Harry met Maarten Vilijn ging vechten vond het wel een beetje eng

Mooiste kunstwerk Ik heb gekozen voor de sixtijnse kapel omdat ik dit een zeer mooie kerk vindt met veel interessante geschiedenis en is tot op heden nog steeds een van de mooiste kerken in de hele wereld naar mijn mening.

Mijn Favoriete liedje Mijn favoriete liedje tot op vandaag is en zal voorlopig Macklemore – Wings zijn, omdat ik zelf ook nog weet waneer ik mijn eerste Nike’s kreeg en hoe erg ik er aan gehecht raakte.

Mijn vakantie ervaringen Het engste wat ik ooit op vakantie heb meegemaakt was toen ik ongeveer 8 jaar oud was. We stonden op een camping in Cambrills, Ongeveer 30 km van Salou af en op een dood normale dag zagen we een heel grote grijze rook wolk naar ons toe komen, net voordat de rookwolk de zon verduisterde werden we geëvacueerd van de camping omdat er blijkbaar een bosbrand langs onze camping woede en er kans was dat de brand over zou springen op de camping. dus moesten we op een strand een paar kilometer verderop toekijken hoe deze grote grijze massa rook de hele camping bedekte. Ik moet zeggen dat dit pittig eng is om mee temaken als een 8 jarig jongetje.