Welkom in de samenkomst

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geloven in de hoop.
Advertisements

De les van de graankorrel
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Geheimzinnig en onzichtbaar
Zonde. Zonde = Zonde R God Zonde Zonde = Zonde R God ”Alles wat niet uit geloof gedaan wordt, is zonde.” (Romeinen 14,23)
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Christengemeenschap De Goede Herder
9 Ik heb jullie liefgehad, zoals de Vader mij heeft liefgehad
Welkom in de samenkomst
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar.
De allergrootste liefde
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Hoe kun je Geloven? 1.
Welkom.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Ik leg mijn leven af.
God en ons.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Vertrouwen dat God onze voorbeden verhoort
Met de vriend van mijn beste vriend…
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
Welkom.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
‘voor de kinderen’.
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
Pinksteren Nu de Heilige Geest in ons blijft.... Pinksteren Johannes 2:10 ‘Iedereen zet zijn gasten eerst de goede wijn voor en als ze dronken zijn de.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Alles komt door U of niet…?
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Hebreeën 6 : 18 t/m 20 Hebreeën 4 : 14 t/m 16 Hebreeën 10 : 19 t/m 23
In deze presentatie staan beide.
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Hartelijk welkom in deze dienst
Paulus’ bediening.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
In Uw licht zien wij het Licht
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Marcus 9.
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
Lied: “Wie is die God die eeuwig leeft” Psalm 73 : 10 Psalm 138 : 1
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
“de liefde van God”.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Thema: Je bent geliefd… wees een zegen! Zondag 23 november 2014.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
1. Wat is het verschil … 3. Nat van binnen naar buiten …
Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer.
Levensweg NBG Bijbelvertaling
Wens-duif Lucas 3:21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige.
Wat geven we kinderen mee?
Johannes 3:16 (NBV) God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Transcript van de presentatie:

Welkom in de samenkomst

Johannes 3, vers 16

Want God had de wereld zo lief, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

1 Johannes 5 (brief)

Ieder die gelooft, dat Jezus de Christus is, is uit God geboren, en ieder die God de Vader liefheeft, heeft ook lief wie uit Hem geboren zijn. Dat wij Gods kinderen liefhebben weten we doordat we God liefhebben en Zijn geboden naleven.

3. Want God liefhebben houdt in, dat we ons aan Zijn geboden houden. Zijn geboden zijn geen zware last. 4. Want ieder, die uit God geboren is, overwint de wereld. En de overwinning op de wereld hebben wij behaald met ons geloof.

5. Wie anders kan de wereld overwinnen dan hij die gelooft, dat Jezus de Zoon van God is ? 6. Wij weten, dat Jezus de Zoon van God is, omdat dat bevestigd is door Zijn doop in water en door het bloed van Zijn dood. En ook de Heilige Geest, die altijd de waarheid spreekt, zegt dat Hij de Zoon van God is.

Mattheus 3, vers 16 en 17: Zodra Jezus gedoopt was en uit het water omhoog kwam, opende de hemel zich voor Hem en zag Hij hoe de Geest van God als een duif op Hem neer daalde. En uit de hemel klonk een stem: “Dit is Mijn geliefde Zoon, in Hem vind Ik vreugde”.

1 Johannes 5 : 11. God heeft ons eeuwig leven geschonken en dat leven is in Zijn Zoon Jezus. 12. Wie de Zoon heeft, heeft het leven. Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet.

13. Dit alles schrijf ik u, omdat u moet weten, dat u eeuwig leven hebt, u die gelooft in de Naam van de Zoon van God.

14. Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid, dat Hij naar ons luistert, als we Hem iets vragen, dat in overeenstemming is met Zijn wil. 15. En omdat we weten dat Hij naar ons luistert, wat we Hem ook vragen, weten we ook, dat we alles al gekregen hebben wat we Hem vragen.

Aanstaande zaterdag 21 februari : Gezamenlijke afsluiting van de vastendag : in de kleine zaal van de kerk