De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wens-duif Lucas 3:21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wens-duif Lucas 3:21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige."— Transcript van de presentatie:

1 Wens-duif Lucas 3:21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige Geest in de gedaante van een duif op hem neer, en er klonk een stem uit de hemel: 'Jij bent mijn geliefde Zoon, in jou vind ik vreugde." Opdracht: Pak een gekleurd veertje, en schrijf daar een wens of een gebed op. Ken je bijvoorbeeld iemand die een bemoediging of troost kan gebruiken? Plak jouw veertje met wens of gebed op de grote duif. Om over na te denken: De duif is een symbool voor de Heilige Geest. De Heilige Geest kan bij iedereen tegelijk zijn om te troosten en te bemoedigen.


Download ppt "Wens-duif Lucas 3:21-22 "Heel het volk liet zich dopen, en toen ook Jezus gedoopt was en hij aan het bidden was, werd de hemel geopend en daalde de Heilige."

Verwante presentaties


Ads door Google