De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,"— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken, het water spleet en zo konden zij dwars door de zee gaan, over droog land; rechts en links van hen rees het water op als een muur.

2

3 Heer onze God, U hebt de aarde geschapen midden tussen de wateren, U hebt Israël bevrijd door het water heen van de Schelfzee en door het water van de doop belooft U Tessa te leiden en te bewaren op haar levensweg.

4 Tessa, daarom wordt je gedoopt in de naam van de “Vader, de Zoon en de Heilige Geest”, waarvan de witte rozen hier symbool zijn.

5 De schelpen die gebruikt zijn heten Jacobs schelpen en werden vroeger als doop- schelpen gebruikt en geven aan het samen op weg gaan met God.

6 Dat er mensen om je heen staan die jou bewaren bij God en zijn gemeente en dat jij voor anderen een wegwijzer mag zijn naar Jezus Christus, onze Heer.

7

8


Download ppt "Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,"

Verwante presentaties


Ads door Google