CKV kunstautobiografie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Kunst *nienke*.
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
Dominique De Hoon H4A.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Kunstproject groep 8.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Kunst Gemaakt door mila.
Rijksmuseum Amsterdam
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
GOD.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Gemaakt door: Denise Nicole Max
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Kunst.
Bewerkt door Brent, Jaron en Mathias
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Gemaakt door mandy voorburg.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
E SCHER IN HET PALEIS Tentoonstelling van een geniale kunstenaar.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
JUSTIN BIEBER.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Mijn museum Gemaakt door Xander.
MUSEA.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Kunstautobiografie Arman Nobacht.
GEMAAKT DOOR: JULIE KUNST !!!!.
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
Mijn kunstbiografie: Hinse Wiltingh.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Gemaakt door: Geertje van Wijk
Auto-biografie Stef Gerards H4D CKV. Architectuur, Reizen Ik let eigenlijk alleen op de architectuur als ik op reis ben Verleden: Veel gereisd. Heden:
Kunstautobiografie Megan ten Teije.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Hallo wij gaan een geschiedenis opdracht maken over de Gouden eeuw.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
De schilderijen van Rembrandt van Rijn
Dit is de PowerPoint van Mootje
Kunstautobiografie Hester Appelman
Museum Bezoek Wat moet je in het museum doen om een week later een goede presentatie te kunnen geven?
Transcript van de presentatie:

CKV kunstautobiografie Conner Kuijper 4Hnb

welke theater- ,dans-, circus-, cabaret -voorstellingen heb je in je leven gezien? Ik ben maar bij 1 theater geweest en dat was Glamping in de brugklas. Een circus dat ik me goed kan herinneren is Circque du Soleil. Dans- en cabaret voorstellingen kan ik me niet herinneren of ben ik er nog nooit geweest.

Welke film zag je het eerst in de bioscoop? De eerste echte film die ik zag was de film: Finding Nemo. De film vond ik toen zo leuk dat ik die heel vaak heb gekeken.

Welke museums heb je bezocht, welk schilderij, beeld viel jou daar op? Ik ben naar de volgende musea geweest: -Van Abbemuseum -NEMO en openlucht museum Genepperparken geweest. Bij deze musea waren geen schilderijen die opvielen maar andere dingen. Bij het van Abbemuseum viel in en rondom het museum de kunstwerken op waarbij het beeld daarbij kunstwerken van materialen waren. NEMO is niet het museum dat je verwacht, maar het beeld van NEMO is dat ze hun technologie laten zien. Bij het openlucht museum Genneperparken viel de geschiedenis op van de Middeleeuwen waarbij het beeld daarvan een Middeleeuws dorpje is.

Wat is het mooiste, lelijkste, verdrietigste kunstwerk wat je ooit gezien hebt? Het mooiste schilderij wat ik gezien heb, vind ik de Nachtwacht. Ik vind het zo mooi omdat Rembrandt van Rijn het schilderij zo tot in de detail heeft kunnen schilderen en dat hij heel goed het licht kon schilderen. Het lelijkste schilderij wat ik heb gezien is De Schreeuw. Ik vind dat omdat ik niet begrijp wat het schilderij inhoud en ik vind dat het niet mooi getekend is. Ik heb niet echt schilderijen gezien waarvan ik dacht dat die verdrietigheid vertonen.

Welke tv-programma’s, kinderboeken, songteksten hebben veel indruk op je gemaakt? Kinderboeken die indruk op me hebben gemaakt zijn: Dikke Dik en Jip en Janneke Songteksten die indruk op me hebben gemaakt zijn: L’amour Toujours van Gigi D’ágoustino & Wake me up van Avicii

Dingen die ik in de vakantie heb gezien:

vervolg

Wat verwacht ik van CKV? Van CKV verwacht ik: dat we veel filmpjes gaan maken. uitstapjes naar bijvoorbeeld: musea. heel veel ervaring op doen qua kunst. dat we iets met muziek gaan doen. dat we foto opdrachten gaan maken. veel gaan bloggen.