Parijs 2012 HAVO 4 Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.
Marokkaanse migratie naar de Lage Landen in de 20 ste eeuw.
Welkom iPad of Laptop uit. Tassen tegen de achterwand s.v.p. Ga rustig zitten en wacht tot de les begint. Tafels staan opgestapeld, blaadje met pen ligt.
Docenten dia’s laten lezen
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
Miniatuur Illustratie in handschriften. Ook wel gebruikt als term voor een klein schilderijtje.
Fotografie Fotografie = (letterlijk: schrijven met licht) het met behulp van licht en andere vormen van straling vervaardigen van afbeeldingen van voorwerpen.
Foto-elektrische cel.
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Tussen Pasen en Pinksteren.
De eerste mensen Paragraaf 1 Hoofdstuk 2.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Geluk heb je zelf in de hand!
De renaissance 1.2.
Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Nederland na 1945: Cultuur en mentaliteit
Treinen in Nederland.
Vincent van Gogh.
De stad Veelheid aan culturen, subculturen, leefwijzen, levenshoudingen, levensbeschouwingen.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1999 Integrity's Hosanna! Music 1/11 JOZUA-GENERATIE (Ron Kenoly. Ned. tekst: Paul Ebbe) Wij.
Zingen Gezang 125 Vers 1 Alles in allen zult Gij voor ons zijn. Een voorsmaak mogen wij van U ontvangen. Allen die naar U uitzien met verlangen, zult Gij.
Geschiedenis van de democratische rechtsstaat in Nederland
invloed van de Kerk op de Middeleeuwse cultuur
Bij het kolenvuur Johannes
Kunstproject over Pablo Picasso
De winter 2012 – 2013 was streng tot extreem streng, de water vogels hadden het behoorlijk moeilijk. Ik kreeg een zwak voor een zwaan en een eend, mijn.
28 mei 2012.
Hallo Hallo Hallo Zie hier een foto van Kate Winslet & Di Caprio, ( Je weet wel van de Titanic!!!beiden als volwassen) onder water, en zonder kleren aan.
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Schermen! Een leuke en flitsende sport!. Wat is schermen Schermen is een snelle vechtsport. Het is de bedoeling om de tegenstander te raken zonder zelf.
KUNSTgROEP staat open voor alle actieve kunstenaars uit onze gemeente podium en beeldende kunsten professioneel en amateur klassiek en alternatief sluit.
Kunst en/of criminaliteit
Mijn museum Gemaakt door Xander.
Sjabloon Opdracht 2 Naam: Klas:. Plaats hier de foto Naam: Voornaam: Functie: Geboren op: Geboren te: Overleden op: Overleden te:
2rootje ‘Dat is uit de kunst’
Beeldend werk Henk Haest
Groot Avondroodrups In augustus 2005 kruiste deze rups ons pad
Peuter en kleuter kerstviering 2008
DE WARE GESCHIEDENIS VAN DE TWEE TENOREN
Tuesday, 31 March 2015 dinsdag 31 maart 2015 De romantische surrealistische schilder Claudio Souza Pinto werd geboren in Sao Paulo, Brazilië, in 1954.
Geluid Invloed van geluid.
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Werkgroep Noord-Holland BMO bezoekt op vrijdag 5 juni DOK Delft
Context 1 De Republiek der Zeven Verenigde Nederland
Tessa van Nuland & Tom Schoonbeek. Probleem  Jongeren spuiten outdoor graffiti op openbare gebouwen en eigendommen  Deze jongeren overtuigen dat het.
Dada tegenover Popart Dia vervangen omdat het ik de opmaak lelijk vind en ik de werken op een actievere manier kan gebruiken Kenmerken Pop Art Figuratief.
Kunst en/of criminaliteit “De ene graffiti is de andere niet.” Saar Deschamps, 1BaOB1.
Waarom bekeert Clovis zich tot christendom?
Zondag 14 februari 2016 “Invocabit” eerste zondag van de veertigdagentijd Lukas 4:1-13 Jezus zwierf 40 dagen rond in de woestijn, waar hij door de duivel.
De kruisweg van Jezus Goede Vrijdag. 1. Jezus wordt ter dood veroordeeld Wie staat er met een oordeel klaar? Wie veroordeelde jij?
Workshop 'Anachronisme: historische zonde of handig didactisch instrument?': rapportering plenum Moeten wij die datum vanbuiten leren? Chronologie en historisch.
Graffiti Eind jaren 60 tot Heden.
De invloed van water Taak 4.
Metamorfose in de kunst
Graffiti, ‘street-art’ ontstaan in de zestiger jaren
Street art - Banksy Jan
Stel je eens voor.. HetCCC en de ruimte….
Karel de grote Cultuur en invloed
Graffiti, ‘street-art’ ontstaan in de zestiger jaren
Ontdekkingen in de tijd van pruiken en revoluties
Stap je mee … De kruisweg Glaskunst Ingrid Meyvaert.
Transcript van de presentatie:

Parijs 2012 HAVO 4

Informatie over Street art Street art is een stroming binnen de graffiti-beweging. Onder street art valt alle illegaal aangebrachte kunst die niet bij het klassieke graffitibeeld behoren. De meeste street art komt voor in de vorm van stickers, sjablonen en posters, maar ook zonder toestemming geplaatste beelden, schilderingen en mobielen vallen hieronder. Het is ontstaan in de jaren '70 en werd toen gebruikt om politieke standpunten duidelijk te maken. Later verdween het fenomeen weer en het dook pas weer op in de late jaren '90. Dit keer als een zuivere kunstvorm, waarbij de straat als tentoonstellingsruimte dient. De samenwerkende artiesten worden 'crews' genoemd, zij maken de graffiti samen.

Foto's van ons Vandalisme

Foto's van ons Art:

Foto's van ons Stickers:

Foto's van ons Mal

Kaj en Simon Zo hebben wij Parijs beleeft. Als cultuur hadden wij de hiphop cultuur van parijs Als kunst hadden wij street art van parijs.